Serie B Play Off: Optakt og spilforslag til Brescia-Livorno


Brescia sikrede sig en plads i playoff i sidste øjeblik med en 2-0-sejr over Varese i sidste spillerunde. Dermed overhalede den tidligere Serie A-klub netop Varese i tabellen. Livorno derimod tabte til førerholdet, Sassuolo, og må derfor ud i det nervepirrende playoffslutspil.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Hjemmeholdets træner, Calori, stiller sandsynligvis i sin offensive 4-3-3-formation, men i defensiven må han undvære Caldirola, der er i karantæne, og i stedet spiller Antonio Caracciolo. Budel vender tilbage og træder ind på sin sædvanlige plads på midtbanen. Den anden Caracciolo (Antonio) spiller i angrebstrioen sammen med Felipe og Corvia.

Gæsternes træner, Nicola, spiller som altid 3-4-1-2, men han må klare sig uden Bernadini og Fiorillo, der begge er karantæneramt. Erstatningerne bliver henholdsvis Decarli og Mazzoni. Inden kampen vurderes det, om Paulinho er klar til at spille.
 

Form

Brescias formkurve er for opadgående, og sejren over Varese lørdag har givet holdet moral. Spillerne ved, at de skal give alt i onsdagens kamp på Rigamonti.

Nicola har derimod været tvunget til at arbejde med sine spilleres moral, efter at Sassuolo tog fusen på dem til sidst i den regulære sæson. Livorno er favorit til at gå videre til playofffinalen, men denne slags kampe har altid en hel del ubekendte.
 

Indbyrdes opgør

I sæsonens første indbyrdes kamp på Rigamonti spillede klubberne 0-0, mens det andet indbyrdes opgør, der blev spillet for bare få uger siden, endte med en sikker 3-0-sejr til Livorno.
 

Vurdering & odds

Brescias sejrsodds er meget interessant (2.35), mens udesejren til gæsterne fra Livorno er oppe i 3.10 - ligesom X'et i øvrigt. Da der er tale om det første opgør af to, forventer vi ikke mange mål, eftersom ingen af holdene ønsker at blotte sig. Under 2.5 giver 1.62.
 

Klik her for at spille på Serie B-playoffsemifinalen mellem Brescia og Livorno hos Unibet

Klik her for at læse optakten til den anden playoffsemifinale mellem Novara og Empoli