Serie B Play Off: Optakt og spilforslag til Novara-Empoli


Vi har her at gøre med to hold, der har spillet rigtig godt fodbold i denne sæson - især i anden halvdel af sæsonen. Novara er kommet tilbage i stor stil, efter at klubben i løbet af efteråret var dumpet ned i nedrykningszonen. Empoli sikrede sig playoff-pladsen i sikker stil med hele ni point ned til onsdagens modstander fra Novara.
 

Team news

Hjemmeholdets træner, Aglietti, kan igen råde over Pesce og Seferovic, mens målmand Bardi nok spiller sin sidste kamp foran publikummet på Piola. Den 5. juni begynder EM-slutrunden for U21-landsholdene, og her vil den Inter-ejede keeper uden tvivl blive indkaldt.

Empoli-træner Sarri har samme hovedpine. Han vil kunne råde over Regini og Saponara i de to semifinaler, men hvis holdet ender i finalen, kan de to stærke spillere pludselig stå i Israel sammen med Italiens U21-landshold. I angrebet sætter Empoli endnu en gang sin lid til Maccerone og Tavanos evner foran mål.
 

Form

Novara spillede lørdag uafgjort 1-1 med Lanciano, men piemontesernes fokus var allerede på playoff. Det ene point hjalp Lanciano i kampen for overlevelse.

Også Empoli spillede en kamp, hvor begge holds interesser skulle "varetages", da norditalienerne mødte Verona på udebane. Ét point var nok for hjemmeholdet til at rykke op i Serie A, mens uafgjort sikrede Empoli en plads i playoffkampene. Det var derfor ikke overraskende, at kampen sluttede 0-0.
 

Indbyrdes opgør

I løbet af den regulære sæson spillede klubberne 0-0 på Piola, men tilbage i september var det et ganske andet Novara-hold, der kæmpede for at undgå nedrykning. Kampen, der blev spillet i Toscana, vandt Empoli 2-0.
 

Vurdering & odds 

Novara er favorit med odds 2.25, mens en udesejr til Empoli fåes til odds 3.30. Uafgjort, der vil være et glimrende resultat for gæsterne, giver pengene 3.05 gange igen. Ligesom i kampen mellem Brescia og Livorno foretrækker vi at satse på under 2.5 mål til odds 1.60.


Klik her for at spille på kampen mellem Novara og Empoli hos Unibet