Serie A: Balotelli og Milan kommer flyvende fra start


Hellas Verona 4.65 Uafgjort 3.75 Milan 1.75 (Kickoff lørdag 18:00)

Denne uge har ligesom så mange før den handlet om Ham. Tirsdag var Mario Balotelli på forsiden af Sports Illustrated, der lod ham gå vandet og beskrev angriberen som "den mest interessante mand i verden". Inde i bladet spurgte Grant Wahl Milan-stjernen om, hvorvidt han var bekymret over at blive genstand for racisme, når han står over for Veronas notorisk ondskabsfulde tilhængere. Balotelli svarede, at hvis det skete, så ville han "gøre alt for at score".

Milans tifosi vil nok håbe på, at den slags præstationer ikke er afhængige af, hvordan publikum opfører sig. Balotelli lavede 12 mål i 13 kampe for Rossoneri sidste sæson, og hans form vil være altafgørende for, hvordan holdet klarer sig i denne kampagne. Han så skarp ud sammen med Stephan El Shaarawy i 1-1-kampen ude mod PSV, og de to kan gøre det til en hed aften for oprykkerne. Sats på udesejren.


Sampdoria 7.00 Uafgjort 4.00 Juventus 1.52 (Kickoff lørdag 20:45)

I Genoa står Juventus ansigt til ansigt med en frygtindgydende sort uhyre. Sampdoria er uden tvivl mestrenes Bestia Nera eller onde ånd, hvis vi skal oversætte mindre direkte. Juve har kun vundet én af sine seneste 10 kampe mod Blucerchiati og tabte begge opgør i sidste sæson. Det lykkedes endda Juve at smide en 1-0-føring væk på hjemmebane, efter at Samp var blevet reduceret til 10 mand.

Sampdoria er blevet svækket, efter at Mauro Icardi og Andrea Poli er rejst, men fortidens meritter vil alligevel veje tungt. Det er et skud værd på dobbeltchancen til odds 2.45.
 

Klik her for at læse Paolo Bandinis optakt til Serie A-sæsonen
 

Inter 1.68 Uafgjort 3.75 Genoa 5.25 (Kickoff søndag 18:00)

Er Inter klar til at lægge klubbens hæslige 2012/13-sæson bag sig? Det ærlige svar vil være, at det er ingen klar over. Walter Mazzarri har genskabt holdet, siden han tog over som træner, og han vil forsøge at implementere det tremandsforsvar, der virkede så godt for ham i Napoli. Talentfulde spillere er kommet til i form af Icardi, Hugo Campagnaro og Ishak Belfodil, men sommerkampene har ikke været lovende: Inter tabte således til Chelsea, Valencia og Real Madrid på USA-touren med en samlet målscore på 0-9.

Genoa har mistet sin topscorer, Marco Borriello, men det er ikke svært at forestille sig, at gæsterne vil finde vejen til nettet mod et hold, der stadig forsøger at vænne sig til et nyt taktisk system. Overvej at satse på, at begge hold scorer til odds 1.95.


Cagliari 2.50 Uafgjort 3.20 Atalanta 2.95 (Kickoff søndag 20:45)

Cagliari har igen, igen ikke været i stand til at løse sine stadionproblemer, og som tingene står, skal sarderne fortsat spille deres hjemmekampe over 800 kilometer væk i Trieste. Hvor meget det vil skade holdet, har vi endnu til gode at se. Sidste sæson gjorde spillerne en dyd ud af nødvendigheden, erobrede 47 point og endte på 11. pladsen, men man må spørge sig selv, om ikke denne situation snart begynder at gå dem på nerverne.

Ingen af holdene har skiftet drastisk ud i spillertruppen over sommeren, men Atalantaså meget skarpere ud i sin 3-0-sejr i Coppa Italia mod Bari, end Cagliari gjorde, da øboerne hjemme tabte til Serie B's Frosinone. Set i det perspektiv frister udesejren til odds 2.95.


Lazio 1.95 Uafgjort 3.45 Udinese 4.00

Mens Lazio slikker sårene efter 0-4-ydmygelsen mod Juventus i Supercoppa'en, må romerne også forholde sig til at skulle spille på et halvtomt stadion, hvor Curva Nord er blevet lukket ned som konsekvens af racistiske slagsange i kampen mod Juve. Friulianerne kommer ligeledes fra et ærgerligt nederlag hjemme mod Slovan Liberec i Europa League, hvor de hvidsorte var ganske uheldige med tre afslutninger på træværket. Jeg har på fornemmelsen, at de kommer tilbage på rette spor i hovedstaden og skyder sæsonen i gang med en udesejr.


Livorno 3.75 Uafgjort 3.50 Roma 2.00

Oprykkerne fra Livorno betragtes af mange som nedrykningsfavoritter, og klubben kæmper stadig for at forstærke truppen, inden transfervinduet lukker. De seneste dage er Livorno blevet kædet sammen med Siena-angriberen Innocent Emeghara, der utvivlsomt vil pynte på et angreb, der ser noget tyndt ud. Roma har solgt Pablo Osvaldo, og i skrivende stund ser Erik Lamela også ud til at være på vej væk. Uanset hvad bør romerne være stærkere end hjemmeholdet. Sats på endnu en udesejr.
 

Klik her for at læse Emil Birkeland Klintorps gennemgang af sommerens transferaktivitet i Serie A
 

Napoli 1.40 Uafgjort 4.70 Bologna 8.00

Rafael Benítez’ første betydende kamp som Napoli-træner bør ligge lige til højrebenet. Bologna sluttede som nummer 13 i sidste sæson og har mistet sin topscorer, Alberto Gilardine, over sommeren. Eneste minus for hjemmeholdet er, at Rossoblu var det eneste hold, der vandt i Napoli i Serie A sidste sæson. Ikke desto mindre satser jeg på, at værterne vinder og holder buret rent til odds 2.18.


Parma 1.85 Uafgjort 3.40 Chievo 4.60

Det summer en smule omkring Parma i øjeblikket, efter at klubben har hentet Antonio Cassano som makker til Amauri i angrebet. Begge spillere scorede i 4-0-sejren i Coppa Italia mod Lecce sidste weekend, og jeg forventer endnu en hjemmesejr søndag aften.


Torino 2.05 Uafgjort 3.40 Sassuolo 3.70

Dette er Sassuolos første kamp nogensinde i den bedste række i Italien. Eusebio Di Francescos hold har fået tilført nogle spændende navne, siden oprykningen kom i hus - ikke mindst den 22-årige angriber Simone Zaza, der scorede 18 mål for Ascoli i Serie B sidste sæson, og som nu er fælleseje mellem Sassuolo og Juventus.

Er holdet parat til at spille med på dette niveau? Det finder vi snart ud af. I mellemtiden appellerer spillet på over 2.5 mål til odds 2.10. Sassuolos 78 mål kunne ingen andre gøre bedre i Serie B sidste sæson, men holdet lukkede samtidig 40 mål ind i 42 kampe.


Fiorentina 1.48 Uafgjort 4.40 Catania 6.75 (Kickoff mandag 20:45)

Stevan Jovetic er væk, men Fiorentina ser alligevel stærkere ud end i sidste sæson. Ind er kommet Mario Gómez, Josip Ilicic, Joaquin, Juan Cuadrado og Massimo Ambrosini. Med Giuseppe Rossi skadesfri ligner Viola et potentielt top-3-mandskab.

Hvis det rent faktisk er florentinernes ambition, så skal der tre point på bordet mandag mod et hold, der normalt har det meget svært på udebane. Det er ikke det mest spændende odds, men 1-tallet ligner det fornuftige valg.
 

Klik her for at spille på Serie A hos Unibet