Serie A Betting: Milan er for stærkt et hold for Udinese


Milan 1.50 Uafgjort 4.00 Udinese 6.50 (Kickoff kl. 20:45)

Why always him? Mario Balotellis ankomst til Milano var dømt til ikke at gå stille af, men alligevel formåede offentlighedens interesse at overraske de lokale myndigheder. En hob på 300 tifosi samlede sig sammen og erklærede deres kærlighed til nyindkøbet foran en restaurant, hvor angriberen spiste middag med Milans vicepræsident, Adriano Galliani, onsdag aften.

Eller det var i det mindste sådan, tingene begyndte. På et givent tidspunkt skulle tilhængernes entusiasme have forvandlet sig til vold, der resulterede i kampe med politiet. Tåregas blev benyttet for at sprede gruppen af fremmødte, og mindst en betjent måtte på hospitalet for at blive tilset for hovedskader.

Træner Massimiliano Allegri kan håbe, at hans nye spiller kan få lige så stor indflydelse på banen, som han har haft udenfor. Balotellis ankomst giver Milan mulighed for at spille med en af de yngste og mest dynamiske angrebstrioer i Europa. Søndag aften mod Udinese får vi måske Balotelli at se side om side med klubbens 20-årige topscorer, Stephan El Shaarawy, og den seneste teenagesensation M'Baye Niang.

Balotelli har allerede scoret sit første Milan-mål, selvom det kun var i en træningskamp mod Serie D-holdet Darfo Boario fra Brescia. Han giver odds 2.10 på at score mod Udinese søndag aften på San Siro, men man bør have sig for øje, at rygterne fortæller, at nyindkøbet starter på bænken.

Ikke desto mindre er der gode muligheder for at lave et godt væddemål eller to. Gæsterne har indkasseret 19 mål i 11 udekampe i denne sæson og er uden sin faste målmand, Zeljko Brkic. El Shaarawy scorede sit første mål i år mod Atalanta sidste søndag, og jeg er fristet af at satse på, at scorer i kampen mod den tidligere danskerklub til odds 2.25.

Med tanke på Udineses defensive skrøbelighed kan det også give god mening at satse på over 2.5 mål i kampen til odds 1.80. Hjemmesejren ligner uden tvivl det mest troværdige resultat, men 1.50 er ikke et odds, der gør det værd at spille på 1-tallet.

Resultattip: Milan 2-1 Udinese (8.25)