Serie A: Catania får point med fra udekampen mod Juventus


Fredag


Genoa 4.00 Uafgjort 3.30 Milan 1.95

Barcelona er ikke det eneste hold i rødt og blåt, som Max Allegri bekymrer sig om for tiden. Milan-træneren insisterer på, at han vil stille med sin stærkeste start-11'er mod Genoa, og han har udtalt, at han ingen interesse har i at hvile spillere forud for midtugens tur til Camp Nou. Vi får at se, om han holder ord, men der er bestemt heller ingen grund til at undervurdere dette Genoa-hold.

Søndagens nederlag til Roma var Genoas første, siden Davide Ballardini overtog trænerposten fra Luigi Del Neri; de efterfølgende fem kampe inkluderer en uafgjort mod Juventus i Torino og en hjemmesejr over Lazio. Jeg ville afholde mig fra at sætte de store penge på denne kamp, før vi får holdopstillingerne at se. En ting man dog kan regne med, er at få Mario Balotelli at se. Han har trænet med i den forgangne uge efter en skade og er låst i kampen mod Barcelona. Balo giver odds 2.20 som målscorer mod Genoa.


Lørdag


Udinese 2.80 Uafgjort 3.35 Roma 2.45

Francesco Totti når næppe Silvio Piolas scoringsrekord denne weekend. Roma-angriberen nåede op på en delt andenplads over de mest scorende spillere i Serie A gennem tiderne med sit ligamål nummer 225 mod Genoa. Men Piola, 274 mål, er fortsat et stykke foran. Roma er angivelig parat til at forlænge Tottis kontrakt til 2016, så han kommer muligvis derop på et tidspunkt, men netop nu vil han og holdkammeraterne fokusere på muligheden for at tage fusen på et Udinese-hold, der kun har tabt én gang på hjemmebane denne sæson. Roma er inde i en god periode, men jeg ville gå efter en uafgjort til odds 3.35.


Søndag


Atalanta 1.44 Uafgjort 4.10 Pescara 8.00

Pescara, der ligger på en delt 18. plads med fem point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, traf den eneste fornuftige beslutning i den forgangne uge. De fyrede træneren og erstattede ham med en ungdomstræner, der ikke har de påkrævede kvalifikationer til at stå alene i spidsen for et hold på dette niveau.

Hvis vi skal være fair over for Pescara, så ønskede førstevalget, Marco Giampaolo, ikke at overtage tjansen. Og Cristian Bucchi er en mand, der har klaret større udfordringer end en nedrykningskamp i sit liv. Selvom jeg ikke kan få øje på et ønskevæddemål i denne kamp, så vil jeg overveje at satse på gæsterne på dobbeltchancen til odds 2.75.
 

Cagliari 2.25 Uafgjort 3.15 Sampdoria 3.25

Sampdoria har traditionelt ikke være særligt gode på Sardinien, hvor holdet ikke har scoret i sine seneste fire kampe mod Cagliari. Dette opgør bliver dog spillet bag lukkede døre, og Samp spiller bedre end længe. Kun Milan har fået flere point indtil videre i 2013. Sats på udesejren til odds 3.25.
 

Chievo 3.85 Uafgjort 3.15 Napoli 2.05

Edinson Cavanis måltørke fortsætter - angriberen har nu ikke scoret i syv kampe - og det samme gør Napolis problemer. Holdet har ikke vundet siden den 2. februar. I det mindste har forsvaret gjort, hvad der skal til i den periode, hvor der kun er gået fem mål ind i 10 kampe. Men med Paolo Cannavaro i karantæne og Miguel Britos ude med en skadet kæbe, ser den statistik ikke umiddelbart ud til at skulle fortsætte. Uafgjort er værd at overveje til odds 3.15.


Juventus 1.30 Uafgjort 5.15 Catania 9.50

"Europa skælver!", proklamerede torsdagens udgave af Corriere dello Sport efter Juventus' samlede 5-0-sejr over Celtic i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Det er måske at overdrive lidt. Catania vil ikke gøre sig nogen illusioner om, at det bliver let at få et godt resultat med fra Juventus Stadium, men på trods af sidste uges kollaps i anden halvleg mod Inter vil sicilianerne være bevidste om egne meritter.

Rolando Maran & Co. har vundet tre af deres seneste seks udekampe og er i høj grad stadig med i kampen om europæiske pladser. Uafgjort til odds 5.15 giver bedre spilværdi end noget, du finder på hjemmeholdet.
 

Palermo 1.90 Uafgjort 3.30 Siena 4.20

De to hold ligger à point med hinanden - og med Pescara - i bunden af tabellen, og både Palermo og Siena er klar over, at det ikke bliver nemmere at vende udviklingen, som tiden går. Siena har kun fået seks point på fremmed græs hele sæsonen. Palermo derimod har den tredjedårligste hjemmebanestatistik i hele ligaen. I det, der tegner til at blive en målfattig affære, ligner Sienas Innocent Emeghara den største scoringstrussel. Jeg er fristet af at satse på ham som første målscorer til odds 8.75.


Parma 1.95 Uafgjort 3.30 Torino 3.90

Torino har nydt sin første sæson tilbage i Serie A i relativ stilhed, og holdets stabile og resolutte bagkæde gør holdet svært at slå. Parma er inde i en skidt periode, hvor det kun er blevet til ét point i seks kampe, så jeg vil satse på et clean sheet til udeholdet til odds 3.80. Torino har præsteret fire af den slags i sine 14 udekampe.


Inter 1.75 Uafgjort 3.40 Bologna 5.00

Med en dugfrisk ydmygelse ude mod Tottenham i bagagen står Inter over for en opgave i den hjemlige liga af den slags, som holdet skal løse, hvis det vil gøre sig nogen som helst forhåbninger om at snuppe Italiens sidste Champions League-plads. Det defensive morads mod Spurs var dog ikke usædvanligt for Inter, der har indkasseret 13 mål i de seneste seks ligakampe. Læg dertil det faktum, at Bologna kun har tabt én kamp af sine seneste seks, hvorefter oddset på hjemmesejren begynder at se noget lavt ud. Vælg X'et til odds 3.40.


Lazio 2.55 Uafgjort 3.10 Fiorentina 2.85

I modsætning til Inter fik Lazio et fint resultat i Europa League torsdag, da romerne besejrede Stuttgart 2-0 på udebane. Desværre har holdets ligaform været mindre positiv i det nye år, og Biancocelesti har blot vundet én af deres seneste syv kampe i Serie A. Det er ikke noget tilfælde, at Miroslav Kloses skade har begrænset tyskerens spilletid til 45 minutter i den periode.

Klose håber stadig at blive klar til næste måneds derby, men først skal det blive spændende at se, om Ederson og Ogenyi Onazi - holdets målscorere i Tyskland - bevarer deres pladser i start-11'eren. Fiorentinas udebanestatistik er skidt med bare én sejr i de seneste tre måneder. Jeg vil satse på hjemmesejren til odds 2.55.


Klik her for at spille på weekendens kampe i det italienske hos Unibet.