Serie A: Catania og Verona tager hver ét point i lørdagskampen


Catania 2.50 Uafgjort 3.10 Verona 3.00 (Kickoff lørdag 20:45)


16 point. Før sæsonen ville det have været svært at forestille sig en afstand af den størrelse mellem Catania og Verona, og vi havde næppe forestillet os, at det skulle være i veronesernes favør.

Catania har haft succes de senere år, og i sidste sæson sluttede sicilianerne på en flot ottendeplads foran Inter. I denne sæson er tingene gået skævt fra start, og et trænerskifte har ikke kastet de ønskede point af sig.

Mens Catania endnu ikke har fået et eneste point på fremmed græs (otte nederlag ud af otte mulige), ser tingene en smule bedre ud på hjemmebanen, hvor holdet indtil videre kun har tabt til de to Milano-klubber. To sejre foran eget publikum er det blevet til mod Chievo og Udinese, og tre opgør er endt uafgjort.

I lørdagens kamp må De Canio klare sig uden Maxi Lopez, men kan igen stille med Barrientos, der starter som spydspids med Leto til højre for sig og Castro til venstre.

Verona bliver ved med at overraske positivt, og hjemmesejren over Atalanta i søndags gjorde, at Hellas kravlede op som nummer seks i tabellen. Veroneserne er især stærke på hjemmebane, hvor holdet kun har tabt til lokalrivalerne Chievo. På udebane har holdet dog kun vundet én kamp (i Bologna), mens én er endt uafgjort, og fem er tabt. 

Træner Mandorlini må klare sig uden Jankovic, der er i karantæne, samt Jorginho, der er skadet. Den offensive trio består af Toni, Iturbe og Gomez.

Værterne er små favoritter, men Catania har haft store problemer med at finde vejen til nettet i denne sæson, hvor antallet af mål ligger på sølle 10 (fem hjemmebanescoringer og fem udebanescoringer). For gæsterne kan det vise sig tilfredsstillende at komme tilbage nordpå med ét point, og det er da også pointdelingen, vi satser på, samtidig med at vi forudser et opgør med under 2.5 mål til odds 1.78.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!