Serie A: Fiorentina piller pynten af Livorno i toscanerderby


Fiorentina 1.33 Uafgjort 5.00 Livorno 10.00 (Kickoff søndag 18:00)


Fiorentina jagter søndag sejren mod Livorno for at kunne sætte sig på tredjepladsen - i det mindste indtil Napoli har spillet mandag. Desuden skal holdet slå en streg over den "januar-forbandelse", der gjorde, at Fiorentina kun fik ét point i sidste års første måned. Livorno har desperat brug for point, og et toscansk derby som dette er desuden noget, begge klubbers tifosi går meget op i.

Montella har udtalt, at han håber, at januars transfervindue kan kaste en transfer af sig som den, der sendte Giuseppe Rossi til Firenze for præcis et år siden. Viola har pt. ét point mere end på samme tidspunkt sidste år, og holdet er utvivlsomt en seriøs kandidat til en plads i Champions League.

Søndag må hjemmeholdet dog undvære Gomes, hvis restitueringstid forbliver et mysterium. I angrebet kan Montella i stedet satse på Rossi og Ilicic. Der har været rygter om, at Pizarro er på vej væk, men han starter efter al sandsynlighed på banen mod Livorno. Fiorentina har indtil videre vundet fem ligakampe på eget græs i sæsonen, mens to er endt uafgjort, og en enkelt er tabt (til Napoli).

Livorno er i modsætning til søndagens modstander i store vanskeligheder, og holdet har ikke vundet i de seneste seks ligakampe. Den hidtil eneste udesejr blev hevet i land på anden spilledag, da Nicolas mandskab vandt 4-1 over oprykkeren Sassuolo. Søndag må Livorno undvære Emerson, der er i karantæne. I angrebet er Paulinho spydspids, og han får assistance fra Greco.

Fiorentina ligger nummer to i Serie A, når det kommer til boldbesiddelse - lige bag ved Milan og en smule over Juve (ifølge www.legaseriea.it). Vi forventer, at Fiorentina tager kontrol over kampen og tvinger Livorno til at spille på kontra. Livorno ligger femtesidst, når det kommer til boldbesiddelse. Vi satser på, at hjemmeholdet vinder uden at lukke mål ind, hvilket giver odds 2.16.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!