Serie A: Fiorentina pisket til sejr over Parma i mandagskampen


Fiorentina 1.65 Uafgjort 3.75 Parma 5.75 (Kickoff mandag 20:45)


De seneste par dage har Montella mest af alt haft travlt med at diskutere med Mazzarri på grund af den polemik, der fulgte i kølvandet på Inter-Fiorentina torsdag aften. Mandag hedder modstanderen dog Parma, og Viola er tvunget til at få alle tre point, hvis ikke de øvrige tophold skal stikke af.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Montella må fortsat klare sig uden Gomez og stiller derfor med et angreb som det, der spillede i Milano. Giuseppe Rossi er førsteangriber, mens Joaquin og Borja Valero ligger omkring den lille spydspids. Pizarro er tilbage efter karantæne og træder ind på den centrale del af midtbanen med Ambrosini til venstre og Aquilani til højre.

Hos Parma er Amauri i karantæne, og træner Donadoni stiller i en 3-5-2'er med Biabiany og Cassano i angrebet.
 

Form

Fiorentina kommer lige fra et nederlag i Milano til Inter. Fiorentina spillede en god første halvleg, men i anden halvleg overlod gæsterne for meget initiativ til værterne efter Rossis føringsmål. Firenze-holdet ser ud til at savne en stor boksangriber, nu hvor Gomez er ude i et godt stykke tid.

Parma kommer med sin første sæsonsejr i bagagen (4-3 mod Atalanta), og Donadoni stiller op uden en klassisk angriber på banen.
 

Tidligere indbyrdes opgør

I de seneste fem sæsoner har Viola vundet fire gange over Parma i Firenze (senest sidste år med 2-0), mens Parma har taget sejren en enkelt gang (3-2 i 2009/10).
 

Odds & vurdering

Fiorentina er klar favorit med odds 1.65, mens uafgjort giver 3.75 og Parma-sejren 5.75. Med tanke på de offensive problemer hos Parma kan det være en god idé at satse på hjemmesejr og clean sheet til værterne, Fiorentina, til odds 2.80.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet