Serie A: Fiorentina-sejr kan koste Sassuolo livet i Serie A


Tirsdagens to aftenkampe sætter punktum for 36. runde af Serie A. I den første mødes Fiorentina og Sassuolo på Franchi i Firenze klokken 19, og her skal florentinerne forsøge at sætte et plaster på det sår, der blev skabt med nederlaget i Coppa Italia-finalen, mens oprykkerne har desperat brug for point for at overleve i bunden.

Fiorentina-tilhængerne udviste stor loyalitet over for klubben på trods af nederlaget i pokalfinalen - både efter nederlaget og til søndagens træning, hvor de mødte talstærkt frem. Både Montella og spillerne var glade for støtten, og mandag understregede træneren, at Fiorentina nu skal tage et skridt fremad, hvilket blandt andet betyder, at klubben skal sigte højere både i ligaen og i Europa League.

I tirsdagens kamp ændrer hjemmeholdet på et par pladser; Rosati erstatter den skadede Neto i målet, og Wolski får chancen som trequartista. I angrebet bliver der plads til Cuadrado og Matos, hvilket blandt andet hænger sammen med, at Montella ikke vil risikere Giuseppe Rossis helbred fra første minut. Den italienske landsholdsangriber skal dog nok få fint med spilletid i opgøret.

Sassuolo har anderledes store problemer i bunden af tabellen, og selv et enkelt point vil give anledning til smil hos cheftræner Di Francesco. Indtil videre har Neroverdi vundet tre udekampe i denne sæson, mens fem er endt uafgjort, og ni er tabt. Anfører Magnanelli er ude, men gæsternes træner kan glæde sig igen at have Berardi, Missiroli og Biondini til rådighed.

Fiorentina går på banen som favorit, men trætheden fra lørdagens finale vil kunne ses. La Viola vil vinde for at sikre sig fjerdepladsen, men Sassuolo kan ikke tillade sig at tabe kampen, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om endnu en sæson i den bedste italienske række. Udeholdet har, hvad der skal til for at score i Firenze, og derfor satser vi på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.68.

Læs optakten til tirsdagens sene kamp i Serie A mellem Napoli og Cagliari!