Serie A: Flyvende Roma får sin sag for i topkampen mod Napoli


Fredag genoptages Serie A med rundens største kamp. Roma fører rækken med maksimumpoint efter syv runder og skal op imod Napoli, der ligger nummer to med seks sejre og én uafgjort.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Romas træner, Garcia, ved, at det handler om at udnytte holdets momentum, og han håber ikke, at landsholdspausen har gjort spillerne kolde eller fjernet fokus. Fredag aften må han undvære den karantæneramte Balzaretti, der erstattes af Torosidis, men på den anden backplads vender Maicon tilbage. I angrebet spiller kaptajn Totti naturligvis, og mens Florenzi ligger til højre for Roma-legenden, så bliver Ljajic muligvis foretrukket foran Gervinho på den modsatte fløj.

Benitez kan glæde sig over, at Higuain er blevet sin skade kvit. El Pipita fører an i angrebet, og lige bag sig har han Insigne, Hamsik og Callejon. Zuniga bliver næppe klar til kamp, mens der er tvivl om Albiol. Bliver sidstnævnte ikke klar, er Paolo Cannavaro parat til at træde ind i forsvaret.
 

Form

Giallorossi befinder sig i en exceptionel form. Holdet har vundet samtlige ligakampe i denne sæson og kommer lige fra en 3-0-sejr over Inter på San Siro.

Napoli vandt senest 4-1 i Livorno, men det bliver helt centralt for gæsterne, hvilken tilstand Higuain befinder sig i, efter at argentineren har døjet med en skade i løbet af ugen. Fraværet af Zuniga på fløjen kan komme til at gøre ondt på syditalienerne.
 

Seneste indbyrdes opgør

I de seneste seks indbyrdes opgør på Olimpico er det blevet til to sejre til Roma, tre uafgjorte og én sejr til Napoli.

I videoen herunder kan du se napolitanernes sejr i Rom i sæsonen 1986/87, hvor Diego Maradona kom på tavlen:

Odds & vurdering

Roma er favorit til odds 2.12, mens sejren til gæsterne fra Napoli er sat til odds 3.60. Oddset på X'et ser interessant ud og lyder på 3.45. Roma har lavet 20 mål indtil videre, mens Napoli har banket 18 i kassen. Du får odds 1.58 på, at begge hold scorer.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!