Serie A: Flyvende Roma skal kæmpe for sejren mod Chievo på Olimpico


Roma 1.26 Uafgjort 6.00 Chievo 12.00 (Kickoff torsdag 20:45)
 

Garcias gulrøde tropper skal torsdag forsøge at øge forspringet til Juventus og Napoli, der begge vandt onsdag, så det igen kommer til at lyde på fem point. Roma skal forsøge at tangere Tottenhams europæiske rekord på 11 kampe uden nederlag i begyndelsen af en ligasæson. Giallorossi vil med en sejr over Chievo komme op på 10 sejre. Chievo ligger sidst i tabellen og ligner et stykke slagtekvæg, men det seneste Roma-nederlag kom mod netop Verona-klubben i slutningen af sidste sæson.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Garcia er bevidst om, at enkelte spillere har brug for et hvil og pønser derfor på en håndfuld udskiftninger. Marquinho erstatter Florenzi i den offensive trio, mens Dodò snupper Balzarettis plads som venstre back. Maicon er i karantæne og erstattes af Torosidis.

Sannino må undvære Cesar, der er i karantæne, og i angrebet spiller Pellissier og Thereaux.
 

Form

Roma har indtil videre vundet ni ud af ni mulige ligakampe, og selv med 10 mand lykkedes det at besejre Udinese på udebane i søndags. Pjanic er en af de spillere, der kunne bruge lidt hvile, og han bliver muligvis skiftet ud efter pausen til fordel for Bradley, der scorede sejrsmålet i Udine.

For Chievo går formkurven den stik modsatte vej, og holdet har tabt fem kampe i træk. På fremmed græs har veroneserne tabt tre gange og spillet én uafgjort.
 

Seneste indbyrdes opgør

I de seneste seks sæsoner er det kun lykkedes Chievo at vinde på Olimpico én gang - i sidste sæson. Derudover har Roma vundet tre gange, mens to er endt uafgjort.
 

Odds & vurdering

Roma er storfavorit med odds 1.26. Chievo vil dog på netop denne aften, hvor det er Halloween, forsøge at gentage sidste sæsons kunstykke og skræmme livet af romerne. At satse på X'et til 6.00 er unægtelig lidt af en chance at tage, men vi tror, det bliver en tæt kamp, som Roma dog vinder til sidst. Vi satser på X/1 i Halvleg/Fuldtid til 3.95. De Sanctis vil gøre alt for at holde endnu et clean sheet og nå Pelizzolis rekord, men odds 2.20 er godt på, at begge hold scorer.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!