Serie A: Formsvage Lazio skal rejse sig i Rom mod Cagliari


Lazio 1.80 Uafgjort 3.50 Cagliari 4.75 (Kickoff søndag 20:45)
 

Hvad sker der i Lazio? I Serie A har holdet ikke vundet i tre kampe, og onsdag skuffede Biancocelesti med 0-0 mod Apollon Limassol. Cagliari ser derimod ud til at have fundet melodien og kommer til hovedstaden med tro på point.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Petkovic må undvære Lulic og Biava, der begge er skadet, mens Hernanes og Klose er klar til at starte inde, efter at de to stjerner sad på bænken i midtugen. I angrebet spiller Candreva og Felipe Anderson ved siden af tyskeren.

Lopez stiller i en 4-3-1-2-formation med Cossu til at assistere de to angribere Ibarbo og Pinilla.
 

Form

Lazio har som sagt ikke vundet i de seneste tre kampe, men på eget græs er det blevet til tre sejre og én uafgjort i denne sæson.

Cagliari har endnu sin første udesejr til gode efter to uafgjorte og to nederlag.
 

Seneste indbyrdes opgør

I de seneste fire sæsoner har Lazio vundet dette opgør tre gange. Den seneste sejr til Cagliari på Olimpico går tilbage til 2009/10 og lød på 1-0.
 

Odds & vurdering

Lazio er favorit med odds 1.80, men det er X'et til odds 3.50, der umiddelbart er mest interessant. Lazio har ikke haft nemt ved at finde nettet, mens Cagliari sidste lørdag gjorde et godt indtryk mod Catania, selvom det skal med, at øboerne var i overtal i en stor del af kampen. Vi satser på, at begge hold scorer til odds 1.90.
 

Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!