Serie A: Formsvage Sassuolo kan give Milan problemer


Sassuolo 5.60 Uafgjort 3.75 Milan 1.66 (Kickoff søndag 20:45)


Bliver søndag den store debut for Honda? Sandsynligvis ja, men japaneren starter på bænken, når Milan skal til Reggio Emilia for at møde oprykkeren Sassuolo. Der vil være masser af japanske journalister til stede for at følge den asiatiske superstjerne, og det bliver hverdag for Milan i tiden, der kommer. Sassuolo har nok af bekymringer i tabellen, så der er ikke tid til at bekymre sig over en mulig japansk modstander.

Værterne har tabt de seneste fire kampe, og Di Francesco sidder mere og mere uroligt i trænersædet. På eget græs har Sassuolo vundet to gange, én er endt uafgjort, og hele fem er tabt. Søndag aften må hjemmeholdet undvære Bianco, der er i karantæne, og i angrebet spiller trioen med det unge talent Berardi, Zaza og Ziegler - sidstnævnte kommer til at spille lidt længere fremme end normalt. De grønsortes præsident, Squinzi, har aldrig lagt skjul på sine sympatier for Milan, og søndag har han erklæret, at han vil være neutral.

Allegri, der i 2007/08 førte Sassuolo fra Serie C1 til Serie B, må stadig undvære karantæneramte Muntari, hvilket betyder, at den unge Cristante, der scorede mod Atalanta i søndags, igen får chancen fra start. I Rossoneris angreb spiller Kakà og Robinho i selskab med Balotelli. Milan har indtil videre kun vundet én udekamp i denne sæson (3-1 i Catania), og i de seneste fire kampe er det blot blevet til én sejr.

Oddset på 2-tallet er meget lavt, men Milan har haft problemer på udebane i denne sæson, og søndagens kamp bliver næppe nem. Sassuolo har ikke scoret i de seneste fire kampe, mens milaneserne er kommet på tavlen i fem af deres seneste seks kampe. Vi satser på, at der kommer over 2.5 mål i kampen til odds 1.78.


Klik her for at læse vores føljeton om de moderne italienske fodboldfyrster!
 

Klik her for at læse vores blogredaktørs ugentlige Serie A-klumme, 'Fra Alperne til Etna'!