Serie A: Genfødte Bologna er favorit hjemme mod nummer sjok


Bologna 2.10 Uafgjort 3.25 Chievo 3.75 (Kickoff mandag 20:45)
 

Bologna ser efter en elendig sæsonstart ud til at have fundet sine ben, og Piolis mandskab spiller nu med større ro på banen. Mandag aften vil presset derfor udelukkende være på Chievo, hvor træner Sannino sidder løst i sædet.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Pioli kan igen stille med stjernen Diamanti, der har udstået sin karantæne, og træneren pønser også på at sætte Khrin ind i det centrale forsvar. Cristaldo er spydspidsen i hjemmeholdets 3-5-1-1-formation.

Sannino må undvære den hårde midtbanehund Hetemaj, der er i karantæne, mens Dramè og Dos Santos er skadet. Cesar er dog tilbage på holdet, og i angrebet spiller den faste duo, Pellissier-Thereau.
 

Form

Bologna har vundet to kampe i træk (mod Livorno og Cagliari), men på hjemmebane har det knebet for holdet i denne sæson, hvor det allerede er blevet til to nederlag på eget græs.

Chievo har tabt sine seneste fem ligakampe og indtager pt. positionen som nummer sjok i Serie A. Holdet fra Verona har endnu ikke vundet på udebane, hvor det er blevet til tre nederlag og én uafgjort.
 

Seneste indbyrdes opgør

I de seneste seks sæsoner, hvor de to klubber har spillet på Dall'Ara, er det blevet til tre hjemmesejre, to uafgjorte og én udesejr. Chievo har ikke vundet i Bologna siden sæsonen 2009/10, da kampen endte 2-0 til veroneserne.
 

Odds & vurdering

Bologna er favorit med odds 2.10, mens 2-tallet giver odds 3.75. Odds 3.25 er interessant, eftersom Bologna er på vej tilbage, mens Chievo på et eller andet tidspunkt må sætte en stopper for den negative stime, og i sidste uge spillede de blågule godt mod Roma i Rom, selvom det endte med et smalt nederlag.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!