Serie A: Hullede defensiver giver mål væk i storkampen Milan-Napoli


Fiorentina 1.45 Uafgjort 4.40 Atalanta 7.50 (Kickoff lørdag 18:00)

Kan Germán Denis tage sin søn med til Firenze?

Atalanta-angriberen så ud til at ville imponere unge Matias sidste weekend, da sønnen i sin egenskab af ungdomsspiller i klubben agerede bolddreng i kampen mod Napoli. Atalanta vandt en choksejr på 3-0, og efter sin scoring løb Denis over for at give sin søn et knus.

Det resultat var også godt for Fiorentina, der dermed holder snor i Napoli på tredjepladsen, men Viola har desperat brug for sejr efter tre kampe uden fuld gevinst i pokalturneringen og ligaen. Giuseppe Rossis fravær har gjort ondt på offensiven, men senest har florentinerne også haft svært ved at erstatte Borja Valero på midtbanen. Selvom jeg forventer en Fiorentina-hjemmesejr lørdag, satser jeg på, at værterne lukker mål ind til odds 1.75.
 

Udinese 1.85 Uafgjort 3.30 Chievo 5.00 (18:00)

Udinese slog Fiorentina 2-1 i første opgør i TIM Cup-semifinalen tirsdag, men de imponerende præstationer i pokalturneringen har stået i skarp kontrast med sløje indsatser i Serie A. Friulianerne ligger nummer 15 i tabellen og havde tabt fire kampe i træk før sidste weekends udebanesejr over Bologna.


Husk, at du kan se Serie A-kampene direkte på Unibet TV!
 

Chievo har endnu større problemer og har ikke vundet en kamp i 2014, men Verona-holdet har spillet uafgjort på udebane mod både Napoli og Inter i januar. Udinese vil sandsynligvis spare spillere forud for returopgøret mod Fiorentina, og endnu en pointdeling virker sandsynlig.
 

Napoli 2.00 Uafgjort 3.50 Milan 3.95 (20:45)

Rafael Benítez blev kritiseret for at spare nøglespillere i ovennævnte nederlag til Atalanta - en beslutning han traf med henblik på klubbens pokalsemifinale mod Roma. Napoli tabte efterfølgende 2-3 i Rom, men har gode muligheder for at vende tingene til sin fordel i returkampen på San Paolo næste onsdag.

Men før pokalkampen mod Roma står holdet over for endnu en kamp, træneren ikke kan tillade sig at tage let på. Det vil være et chok, hvis Gonazalo Higuain endnu en gang må tage plads på bænken. Milan har sine egne problemer; Kaká er fortsat tvivlsom, efter at brasilianeren missede træningen onsdag og torsdag på grund af sygdom, men Rossoneri har endnu ikke tabt en ligakamp under Clarence Seedorf.

Jeg kunne godt finde på at satse på over 2.5 mål til odds 1.83, eftersom begge klubber har visse mangler, og hverken Napoli eller Milan har holdt buret rent mange gange på det seneste.


Klik her for at følge vores dækning af Serie A på Blog.unibet.com!