Serie A: Inter banker Livorno i Zanettis comeback-kamp


Catania 3.15 Uafgjort 3.10 Udinese 2.50 (Kickoff lørdag 18:00)

Stadio Angelo Massimino er ikke længere det fort, som det var engang. Catania har ganske vist holdt buret rent i tre af sine fem hjemmekampe i denne sæson, men sicilianerne har lige så ofte ikke været i stand til selv at score.

Udineses udebanestatistik i sæsonen byder på nederlag til Atalanta, Chievo, Milan og Lazio, hvilket ikke bliver opvejet af en enkelt sejr over Sassuolo. Det ligner med andre ord ikke et Udinese-mandskab, der kommer til at vælte værterne bagover. Med Catanias manglende skarphed in mente vil jeg overveje at spille på, at begge hold ikke scorer til odds 1.85.
 

Inter 1.28 Uafgjort 5.50 Livorno 12.00 (20:45)

Tvivlede vi nogensinde på Javier Zanetti? Inter-anføreren forsikrede os om, at han ville vende tilbage og spille for sin klub, da han i april rev sin achillessene over. Ikke alle var overbevist. Sagen var nemlig, at han i en alder af 39 år skulle håndtere en meget alvorlig skade.

Og der var han så alligevel - på træningsbanen i denne uge, hvor han forsikrede os om, at han havde en rolle at spille i weekendens kamp. Han får sandsynligvis kun et par minutter, og de kan endda være betingede af, at Inter dominerer kampen i lige så stor grad, som man forventer, at holdet vil gøre. Hans holdkammerater vil dog elske, at se deres kaptajn tilbage på græsset. Sats på 1/1 i Halvleg/Fuldtid til odds 1.80.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!