Serie A: Inter får første sejr i Bergamo i over fem år


Atalanta 3.80 Uafgjort 3.35 Inter 2.05 (Kickoff tirsdag 20:45)
 

Bergamo er altid et svært sted at spille, hvilket Inter-spillerne bør være klar over, da milaneserne ikke har vundet på Atleti Azzurri siden 2008. Mazzarris tropper går dog efter alle tre point i jagten på de forreste hold i tabellen.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Colantuono har visse problemer i forhold til sin start-11'er, da Bellini, Bonaventura og Lucchini alle er ude med skader. I angrebet spiller som altid German "El Tanque" Denis med Moralez som støtte.

Mazzarri må fortsat undvære Campagnaro, men har sandsynligvis tænkt sig at spille med Samuel, der ikke har spillet en officiel kamp siden returkampen i semifinalen i Coppa Italia mod Roma den 17. april. Argentineren erstatter muligvis Ranocchia i det centrale forsvar. I angrebet får Kovacic til opgave at samarbejde med spydspidsen Palacio. Efter at have afsonet en spilledags karantæne er Handanovic tilbage mellem stængerne hos Inter.
 

Form

Atalanta har vundet tre kampe på eget græs i denne sæson, hvor det kun er blevet til et enkelt hjemmebanenederlag (0-2 til Fiorentina).

Inter har endnu ikke tabt på udebane, hvor det er blevet til to sejre og to uafgjorte for storklubben.
 

Seneste indbyrdes opgør

Som skrevet indledningsvist så har Inter ikke vundet i Bergamo siden den 6. april 2008, hvor Mancinis mandskab vandt 2-0 på mål af Vieira og Balotelli (Super Marios første mål i Serie A i øvrigt - se videoen herunder). I sidste sæson vandt La Dea 3-2 på hjemmebanen over Inter.

Odds & vurdering

Odds 2.05 på sejr til Inter er uden tvivl interessant, og selvom begge klubber kommer med målrige opgør i bagagen, så satser vi på under 2.5 mål tirsdag aften til odds 1.88.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!