Serie A: Inter og Juve holder hinanden i skak


Inter 3.40 Uafgjort 3.30 Juventus 2.10 (Kickoff lørdag 18:00)

Ingen af de to klubber var glade for at høre, at sæsonens første Derby d'Italia skulle spilles lige i kølvandet på en landholdspause, men spørgsmålet om, hvem der lider mest under dette forhold, er åbent for debat. 12 spillere fra hver trup har været på landsholdsopgaver. Inters gruppe af spillere skulle bruge mere tid på at rejse (samlet næsten 150.000 kilometer med fly), mens Juventus' landsholdsspillere fik mere tid på banen (50 minutter mere i gennemsnit per spiller).

Det vi ved, er, at Juventus ikke vil undervurdere Inter. Nerazzurri sluttede som nummer ni i sidste sæson, men er startet denne sæson med to sejre og to gange clean sheet under den nye træner, Walter Mazzarri. Begge hold kan tænkes at være mere opsat på at holde deres status som ubesejret snarere end på at jagte en sejr. Uafgjort til odds 3.30 ligner i mine øjne det klogeste sats.
 

Napoli 1.38 Uafgjort 4.40 Atalanta 8.50 (20:45)

Rafael Benítez har også fået en god start på livet som træner i Napoli med to sejre ud af to mulige. Hans hold har allerede scoret syv mål, hvoraf de fire er kommet fra Marek Hamsiks fod. Den spanske træner sagde onsdag: "Hvis Gareth Bale er 887 millioner kroner værd, så kan man ikke sætte en pris på Hamsik".

Så længe slovakken er i en form som denne, bør målene fortsætte med at blive banket ind. Napoli har scoret mindst to gange i sine seneste seks hjemmekampe. Sats på over 2.5 mål til odds 1.72.
 

Torino 4.25 Uafgjort 3.50 Milan 1.80 (20:45)

Synet af Kaka, der står på en balkon i Milans hovedkvarter i Via Turati, var nok til at bringe tårer frem i øjnene på nogle af klubbens tifosi. Man kan kun gisne om, hvad der sker lørdag, når de ser ham gå på banen i Milan-trøjen for første gang i over fire år, selvom det kun bliver på tv for størstedelens vedkommende.

Hvis vi for et øjeblik ser bort fra Kaka, så må man sige, at Milans bekymringer roterer omkring defensiven, hvor Daniele Bonera, Matias Silvestre, Ignazio Abate og Mattia De Sciglio alle er ude med skader. Midtbanemanden Andrea Poli bliver muligvis kaldt ned i forsvarskæden, hvilket ikke just er et godt udgangspunkt for et hold, der står over for syv kampe de i løbet af de kommende 23 dage. Milan bør alligevel have nok kvalitet til at sikre sig en vigtig udesejr.
 

Klik her for at læse blogredaktørens ugentlige klumme om italiensk fodbold
Klik her for at spille på Serie A hos Unibet