Serie A: Inter skal oppe sig mod Parma og en maskeret Cassano


Inter 1.75 Uafgjort 3.65 Parma 4.85 (Kickoff søndag 20:45)
 

Antonio Cassano er klar til kamp søndag aften i Milano - men med maske. Parmas kreatør brækkede næsen i kampen mod Bologna og måtte se til fra tribunen, da Parma besejrede Varese i pokalturneringen i midtugen. Det skal blive spændende at se, hvordan Cassano bliver behandlet af Inters tilhængere, efter at angriberen tidligere er blevet buhet ud af sine tidligere holds fans (Roma, Sampdoria og Milan). Cassano står også over for sin tidligere træner i Samp, Mazzarri, der i dag sidder på Inters bænk.

Nerazzurri har spillet de to seneste ligakampe uafgjort, men slog onsdag Trapani i pokalturneringen efter en indsats, der bestemt ikke var imponerende. Milito og Icardi er endnu ikke klar, så Palacio er spydspids med Guarin (billedet herunder) som støtte. I forsvaret vender Campagnaro tilbage og spiller ved siden af Ranocchia og Juan Jesus.

Donadoni stiller med Cassano som den falske nier, og Fantantonio får selskab i offensiven af Biabiany, der tidligere har været i Inter uden at gøre det store væsen af sig, og Sansone. Parma har indtil videre blot vundet én udebanekamp, men det var også lidt af en skalp i form af Napoli.

I de seneste fire sæsoner har Inter vundet samtlige kampe på San Siro mod Parma, og søndag aften er Mazzarris drenge da også klare favoritter. Hjemmeholdet har lukket fire mål ind i de seneste tre kampe i liga og pokalturnering. Vi satser på under 2.5 mål til odds 1.96.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!