Serie A: Juve nærmer sig endnu et mesterskab med uafgjort i Napoli


Fredag
 

Napoli 3.00 Uafgjort 3.30 Juventus 2.40

Sidste udkald for en mesterskabskamp i Serie A. Hvis Napoli på andenpladsen skal beholde et begrundet håb om at vinde Lo Scudetto, så skal de med stor sandsynlighed besejre førerholdet fredag aften på San Paolo. Syditalienerne er seks point efter Juve og tabte det omvendte opgør i Torino 0-2. Indbyrdes kampe bliver brugt først, hvis de to hold skulle ligge à point efter sidste spillerunde, så uafgjort fredag vil reelt gøre gæsternes fordel større i kampen om mesterskabet.

Desværre for Napoli har der ikke været mange sejre på det seneste. De seneste fem kampe i alle turneringer er resulteret i tre uafgjorte og to nederlag - og kun et enkelt mål. Edinson Cavani har ikke scoret siden januar, og i den mellemliggende periode har hans hold lidt. Juventus må muligvis fortsat undvære Giorgio Chiellini, der kæmper for at komme sig over en mindre ankelskade, og holdet fra Torino har ikke vundet i Napoli siden 2000. Jeg mener, at uafgjort til odds 3.30 er god spilværdi.


Lørdag
 

Milan 1.67 Uafgjort 3.70 Lazio 5.50

Stephan El Shaarawy forlængede torsdag sin kontrakt med Milan indtil 2018, hvilket blot er en del af klubbens strategi i forhold til at binde sine unge, fremadstormende stjerner til langtidskontrakter. Langtidsperspektiverne i klubben ser lysere og lysere ud, men holdet har også håb om at klare sig godt på kort sigt. Den eneste bekymring forud for lørdagens kamp hjemme mod Lazio er imidlertid, at El Shaarawy som så mange andre har ligget med influenza i den forgangne uge.

Lazios formkurve har ikke været imponerende i 2013, og sidste uges sejr over Pescara var den første af sin slags i seks ligakampe. Alligevel er oddset på Milan ret lavt. Vladimir Petkovic' tropper er for stærke til at blive betragtet som så store underdogs, og derfor vil jeg overveje at satse på X2 på dobbeltchancen til 2.22.


Søndag
 

Torino 2.05 Uafgjort 3.30 Palermo 3.80

På den igen. Gian Piero Gasperini er igen blevet ansat som Palermo-træner, efter at han blev fyret i samme klub for blot 19 dage siden. Hen vender tilbage til et hold, der stadig ligger nummer sjok i Serie A. En tur til Torino er ikke den nemmeste opgave, men man skal huske på, at hans sicilianske tropper kæmper for deres overlevelse.

Det er lige nøjagtigt denne type kampe, Palermo skal have point i, hvis Rosaneri skal undslippe nedrykningszonen; deres chance for fuld gevinst er dog ikke stor. Sicilianerne har ikke vundet så meget som én af deres seneste 17 udekampe i ligaen. I klubbens historie er det kun blevet til en udesejr over Torino, mens man har tabt 15 af de resterende 18 opgør for foden af Alperne. Snup hjemmesejren til odds 2.05.


Bologna 2.15 Uafgjort 3.20 Cagliari 3.40

Velkommen til Serie A, Lazaros Christodoulopoulos - den græske midtbanespiller, hvis navn allerede har fået italienske journalisters tunger til at slå knuder, efter han kronede sin Bologna-debut med et sejrsmål i kampen mod Fiorentina sidste uge. I dette opgør vil jeg dog snarere sætte mine penge på et mål fra Marco Sau, der har scoret fire mål i lige så mange kampe for et Cagliari-hold, som er ubesejret i syv kampe. Sau giver odds 3.25 som målscorer i kampen.


Catania 2.40 Uafgjort 3.25 Inter 2.90

Historien om John Carew til Inter sluttede lige så hurtigt, som den var begyndt. Den norske angriber viste sig - chokerende nok - ikke at være i særlig god form efter næsten at have været væk fra fodbolden i et år, og Inter sendte derfor spilleren hjem igen, før han overhovedet fik mulighed for at vise sit værd i løbet af en uges prøvetræning.

Den transfer var ikke videre gennemtænkt, men Inter har stadig til gode at løse de problemer, der gjorde, at klubben i første omgang tog kontakt til Carew. Diego Milito er ude resten af sæsonen, hvilket efterlader klubben med bare en enkelt typisk spydspids: 35-årige Tommaso Rocchi. Træner Andrea Stramaccionis tøven i forhold til at lade den tidligere Lazio-anfører starte på banen selv under disse forhold siger vist det hele. Inter er et hold med mange svagheder, mens Catania er på vej frem. Sats på hjemmesejren, der vil gøre, at sicilianerne overhaler Nerazzurri i tabellen.


Fiorentina 1.40 Uafgjort 4.40 Chievo 9.00

Chievo har kun fået ni point på fremmed græs i denne sæson, mens Fiorentina blot har tabt én gang hjemme på Artemio Franchi. Jeg forventer, at denne kamp følger statistikken, men da der ikke er meget spilværdi i det, så prøv et sats på clean sheet til Viola til odds 2.00.


Pescara 3.40 Uafgjort 3.35 Udinese 2.15

Er Antonio Di Natale omsider ved at køle af? Angriberen har ikke scoret i seks kampe, og Udineses tifosi er klar over, at Toto som 35-årig ikke kan blive ved for evigt. Et mere presserende spørgsmål er, hvordan holdet kan kompensere for veteranens manglende mål; indtil videre har det set svært ud. Udinese har ikke scoret i halvdelen af de seks kampe. Med tanke på at friulianerne også forinden måltørken i bedste fald var middelmådige på udebane, så giver 1-tallet god mening til odds 3.40.


Sampdoria 2.25 Uafgjort 3.20 Parma 3.40

To hold med samme pointtal, men også to hold på vej i hver deres retning. Sampdoria har kun tabt én kamp ud af otte. Parma har ikke vundet i syv opgør. Roberto Donadoni & Co. må måske også undvære deres bedste midterforsvarer, Gabriel Paletta, efter at han humpede fra træning torsdag. Hjemmesejren er det åbenlyse valg til odds 2.25.


Siena 2.30 Uafgjort 3.30 Atalanta 3.20

Et alternativt Siena-hold præsterede leverede en fin indsats i sit 0-1-nederlag i torsdagens venskabskamp mod Zenit Skt. Petersborg på Artemio Franchi. Træner Beppe Iachini kan være stolt af sit holds præstation, men den kamp betyder ikke meget i forhold til søndagens hjemmekamp mod Atalanta. Seks point adskiller Siena på 18. pladsen og modstanderen på 16. pladsen, så det er en kamp med stor betydning for overlevelse i rækken.

Iachini forventes at holde fast i sin 3-4-2-1-formation, som han benyttede i Sienas 0-3-nederlag til Juventus, hvor Innocent Emeghara er forreste mand. Angriberen havde inden kampen i Torino scoret i hver eneste af sine tre kampe, og til odds 2.60 vil jeg satse på, at han igen er at finde på måltavlen denne weekend.
 

Roma 1.48 Uafgjort 4.50 Genoa 6.50

Rygter om at den mulige investor Sheikh Adnan Al Qaddumi vil gøre Walter Mazzarri til Romas næste træner, har næppe gjort den midlertidige træner Aurelio Andreazzoli glad. Den tidligere assistentræner har nemlig ført sit hold til sejre over Juventus og Atalanta de seneste par uger. Mens klubben afventer beviser på sheikens finanser, vil Andreazzoli forsøge at overbevise den nuværende ledelse om, at den ingen grund har til at kigge sig omkring efter en ny træner.

Genoas formkurve har været opadgående den seneste tid, og især i defensiven, der har præsteret tre clean sheets i træk, har det set godt ud. Det bliver ikke til fire på stribe i denne weekend, selvom det meget vel kan blive en kamp med få scoringer. Sats på under 2.5 mål til odds 2.25.


Klik her for at spille på samtlige Serie A-kampe i weekenden, som du i øvrigt kan se på Unibet TV.