Serie A: Juve og Roma deler pointene i topopgør


Chievo 2.40 Uafgjort 3.10 Cagliari 3.20

I Serie A begynder 2014 på Stadio Bentegodi.

Chievo håber på at komme tilbage på sporet hurtigt efter at have sluttet 2013 af med to nederlag, men Cagliaris tifosi vil muligvis bekymre sig mere om, hvad der foregår uden for banen. Klubejer Massimo Cellino udtalte før juleferien, at han med øjeblikkelig virkning satte holdets bedste spillere (inklusiv midtbanespilleren Radja Nainggolan og den centrale forsvarsspiller Davide Astori) til salg.

Ingen af de to stjerner er dog smuttet endnu, og dette hold har haft en tendens til at blive stærkere i modgang under Diego Lopez. Jeg mener, at øboerne giver god spilværdi mod et Chievo-mandskab, der ser ud til at være løbet tør for momentum efter en kort sejrsstime, der fulgte efter comebacket til Eugenio Corini på trænerbænken.
 

Fiorentina 1.32 Uafgjort 5.25 Livorno 10.00

Mario Gómez’ fravær ser ud til at skulle hæmme Fiorentina en tid endnu; den tyske angriber har fortalt medierne, at der ikke er nogen chance for, at han kan spille med i det toscanske derby søndag aften. Vincenzo Montellas hold bør dog som tidligere kunne klare sig fint uden Gomez.

Livorno ligger nummer 19 i tabellen og må undvære den vigtige forsvarsspiller Emerson. Vi satser på, at Fiorentina vinder kampen med et handicap på -1 til odds 1.95.
 

Juventus 1.65 Uafgjort 3.90 Roma 5.60

Dette opgør er blevet kaldt forskellige ting i Italien: "Finale", "matchbold" eller "titelduel".

Vi er endnu ikke nået midtvejs i den italienske Serie A-sæson, og alligevel er mange eksperter enige om, at søndagens opgør mellem nummer ét og to potentielt kan afgøre, hvem der vinder mesterskabet. Juventus, der har vundet ni kampe i træk, vil være foran med otte point, hvis det lykkes at slå Roma i Torino.

Giallorossi er imidlertid stadig ubesejret i denne sæson efter at have slået hold som Napoli, Fiorentina og Inter. Romerne har ikke nogen bekymrende skader i truppen, og for første gang i sæsonen er alle seks angribere klar til kamp. Juventus er ligeledes ved fuld styrke, efter at Andrea Pirlo er kommet sig over sin knæskade, og Carlos Tevez skulle være ved godt mod, efter at han ellers lige er kommet tilbage fra Argentina, hvor hans gravide kone havde helbredsproblemer.

Begge hold vil gå efter sejren, men kan meget vel vise sig lige stærke. Til odds 3.90 satser jeg på et uafgjort resultat.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!