Serie A: Juve og Roma udbygger forspringet i toppen


Cagliari 2.40 Uafgjort 3.25 Torino 3.10 (Kickoff onsdag 20:45)

Der er tale om to hold, der kun har fået ét point i de første tre runder. Zemans Cagliari tabte efter det uafgjorte resultat mod Sassuolo til Atalanta på eget græs og til Roma sidste søndag.

Torino har efter tre kampe endnu sit første mål til gode i Serie A og kom heller ikke på tavlen i den første kamp i Europa Leagues gruppespil mod Club Brugge. Vi satser på uafgjort til odds 3.25.

 

Fiorentina 1.42 Uafgjort 4.50 Sassuolo 8.00

Fiorentina kom på sporet sidste søndag med en sejr i Bergamo mod Atalanta (mål af Kurtic), men derefter blev Gomez skadet (efter at Giuseppe Rossi røg på skadeslisten i begyndelsen af sæsonen). Dermed er Montella tvunget til at stille op uden en egentlig spydspids; Babacar ligger centralt i en trio, der også tæller Cuadrado og Bernadeschi.

Sassuolo lukkede syv kasser ind mod Inter i sæsonens hidtil eneste udekamp, og i de seneste tre af holdets udekampe i Serie A har der været over 2.5 mål. Fiorentina har dog spillet tre hjemmekampe i træk med under 2.5 scoringer. Hjemmeholdet er favorit, men vi er fristet af spillet på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.86.

 

Inter 1.45 Uafgjort 4.50 Atalanta 7.75

Skal det lykkes Inter at fjerne tabuet mod Atalanta på San Siro? Bergamaskerne har vundet de seneste to kampe i Milano mod Inter, og milaneserne har ikke besejret La Dea i de seneste seks forsøg.

Palacio er tilbage hos værterne, og han spiller i angrebet sammen med Icardi. Vi satser på over 2.5 mål til odds 1.77.

 

Juventus 1.12 Uafgjort 8.50 Cesena 22.00

Spørgsmålet er som altid, hvem der skal stoppe Juve. Det bliver næppe Cesena og næppe på Juventus Stadium. Allegri giver plads til Romulo og Evra fra start, og i angrebet får vi igen Tevez (billedet herover) og Llorente at se.

Værterne har vundet 20 hjemmekampe i træk i Serie A, og vi tror på hjemmesejr uden mål til modstanderen til odds 1.40 samt på over 1.5 mål i første halvleg til odds 2.15.

 

Napoli 1.38 Uafgjort 4.90 Palermo 9.00

Sidste chance for Benitez? Tilsyneladende ikke, men efter den omdiskuterede start-11'er mod Udinese vender spanieren tilbage til en mere klassisk startformation. Higuain styrer offensiven, og bag ham har vi Callejon, Hamsik og Mertens (billedet herover).

Palermo fik senest uafgjort hjemme mod Inter, men indtil videre har sicilianerne tabt sæsonens eneste udekamp (1-2 ude mod Verona). Hjemmeholdet er favorit, men vi satser på mål til begge hold til odds 2.06.

 

Parma 3.65 Uafgjort 3.45 Roma 2.10

Efter to nederlag i træk kom Parma i gang søndag i Verona mod Chievo takket være blandt andet to mål af Cassano.

Roma har vundet sæsonens første tre kampe og har ligesom Juve endnu ikke indkasseret mål. Totti er tilbage fra første minut, og han udgør sammen med Gervinho og Florenzi romernes offensiv. Odds 2.10 på 2-tallet er rigtig fint ligesom odds 1.73 på, at begge hold scorer.

 

Sampdoria 1.92 Uafgjort 3.35 Chievo 4.40

Som opvarmning til søndagens derby mod Genoa står Sampdoria over for Chievo på Marassi. Mihajlovic stiller med en offensiv trio bestående af Bergessio, Sansone og Fedato.

Chievo tabte senest hjemme til Parma og har kun vundet én af sine seneste 15 opgør mod Blucerchiati. Vi satser på 1-tallet til odds 1.92.

 

Verona 2.05 Uafgjort 3.30 Genoa 3.85

Verona bliver ved med at drømme og onsdag aften satser Hellas på at fortsætte opturen.

Genoa var ret heldig sidste søndag mod Lazio, og holdet har ikke besejret Verona i de seneste fem forsøg. Vi satser på 1-tallet til odds 2.05.

 

Følg vores dækning af Serie A her!