Serie A: Juventus fejrer Scudetto på hjemmebane mod Atalanta


Lazio 1.65 Uafgjort 4.00 Verona 5.25 (Kickoff mandag 19:00)

For første gang i lang tid kan Lazio-træner Edy Reja råde over de fleste spillere i førsteholdstruppen. Folk som Miroslav Klose, Federico Marchetti, André Dias og Giuseppe Biava vendte alle tilbage til træningen sidste uge, mens Stefan Radu og Diego Novaretti er klar efter afsonede karantæner.

Det kommer på et belejligt tidspunkt. Lazio og Verona har begge 52 point, hvilket gør mandagens opgør helt essentielt i kampen om pladser i Europa League-kvalifikationen. Gæsterne og særligt Luca Toni (billedet herover) er i god form efter at have vundet fire af deres seneste fem kampe. Jeg vil ikke på nogen måde gøre Verona til favorit i kampen, men jeg synes, at oddsene hælder alt for meget i Lazios favør. Udeholdet giver god spilværdi på Dobbeltchancen til odds 2.25.

Juventus 1.22 Uafgjort 6.35 Atalanta 15.00 (Kickoff mandag 21:00)

Det skulle have været kampen, hvor Juventus endelig kunne sikre sig klubbens tredje Scudetto i træk. I stedet gjorde Roma arbejdet for Torino-klubben ved at tabe til bundproppen Catania søndag eftermiddag. Bianconeri vil stadig være parat til at fejre bedriften med stil, og Antonio Conte vil gøre alt for, at hjemmeholdet slår Inters pointrekord i Serie A fra 2010. Det hører dog også med til historien, at cheftræneren gav sine spillere mulighed for at gå ud og fejre mesterskabet søndag aften.

Kan det få en effekt på hjemmeholdets præstation mandag aften? Jeg forventer, at Juve vinder, men oddset på 1-tallet er for lavt at satse på. I stedet for satser jeg på, at begge hold scorer til odds 2.20. Atalanta har lavet mindst ét mål i sine seneste fem udekampe.