Serie A: Juventus forværrer krisen hos Inter i Derby d'Italia


Juventus 1.42 Uafgjort 4.65 Inter 8.25 (Kickoff søndag 20:45)
 

Fredag dedikerede Gazzetta dello Sport sin forside til Juventus.

"Hvem skal stoppe dig nu?", spurgte avisen over et billede af Pablo Osvaldo - angriberen der netop er lejet i Southampton. Det er lidt af et kup for de italienske mestre; selvom Osvaldo har haft svært ved at vænne sig til Premier League, så er det et faktum, at han lavede 16 ligamål i 29 kampe for Roma sidste sæson.

Med tanke på at Juve ligger nummer ét i Serie A med seks point ned til Roma på andenpladsen og 51 scoringer (flest af alle), er det nemt at få øej på rivalernes frustrationer. For at være ærlig er der ikke meget at råbe hurra for i forvejen for søndagens modstander.

 

Inter er én af kun tre klubber, der har taget point fra Juventus i denne sæson, efter at milaneserne fik 1-1 mod Bianconeri i Milano i september. Dengang var stemningen blandt Mazzarris tropper dog en ganske anden.

Nerazzurri kom godt fra start under deres nye træner med to sejre. I ugerne, der fulgte, blev Inter nævnt som en dark horse til Scudetto'en.

I øjeblikket hænger der derimod mørke skyer over Inter, der kæmper for at holde fast i femtepladsen og dermed Italiens sidste Europa League-plads.

Inter har endnu ikke vundet så meget som én kamp i 2014 og har kun vundet én ligakamp siden november. Indtrykket af en klub i kaos under den nye ejer, Erick Thohir, blev forstærket af en uelegant håndtering af en oplagt byttehandel med Juventus, der ville have sendt Fredy Guarin til Torino og Mirko Vucinic til Milano.

 

I sidste ende præsterede Inter imidlertid et godt indkøb, da klubben hentede Hernanes fra Lazio for 22 millioner kroner med det samme plus 125 millioner mere ved sæsonens afslutning. Mange vil imidlertid tænke, at det er for høj en pris at betale for en spiller, hvis præstationer i denne sæson ikke har levet op til det, vi har set i de foregående år.

Brasilianerens ankomst løser ikke holdets mest presserende problem i angrebet; Inter har kun scoret et enkelt mål i de seneste fem kampe.

Der har været rygter fremme om, at Guarin-Vucinic-byttehandlen vil blive genoplivet, hvilket utvivlsomt havde gjort dette Derby d'Italia endnu mere interessant.

Juventus bør uanset hvad vinde kampen, og med tanke på Inters problemer foran kassen kunne jeg godt finde på at satse på, at mestrene gør det uden at indkassere mål, hvilket giver odds 2.33. Under 2.5 mål ligner også et godt spilobjekt til odds 2.18.
 

Spilforslag:
Juventus vinder uden at indkassere mål til odds 2.40


Klik her for at følge vores dækning af Serie A på Blog.unibet.com!