Serie A: Juventus lever op til favoritrollen i Parma


Parma 4.75 Uafgjort 3.80 Juventus 1.75 (Kickoff lørdag 

"Endelig har vi ramt vores topform", sagde Andrea Pirlo efter Juventus' 4-0-ydmygelse af Catania onsdag aften. Sicilianerne gav ikke den største modstand, men det var netop den form for præstation, som Juve har savnet denne sæson. Det var blot klubbens fjerde clean sheet i alle turneringer, og det tredje sørgede Den Gamle Dame for blot tre dage forinden.

Antonio Conte skal forsøge at holde momentum, samtidig med at han holder truppen frisk til tirsdagens meget vigtige Champions League-opgør mod Real Madrid. En vis rotation er uundgåelig, men enhver snak om at Juve mister fokus på udekampen i Parma blev gjort til skamme efter Romas sejr over Chievo torsdag. Bianconeri ved, at de ikke har råd til at snuble i Serie A, hvis de vil hænge på i toppen af rækken. Udesejr.
 

Milan 2.05 Uafgjort 3.50 Fiorentina 3.70 (20:45)

For Milan er enhver snak om at holde fast i topholdene blevet lagt på hylden for en stund. Efter 10 kampe er milaneserne allerede 18 point efter Roma, og det eneste, der tæller nu, er at komme ind i en god stime af resultater. Kakás hurtigt voksende form er en meget vigtig faktor i den henseende, men Mario Balotelli har spillet skidt i de seneste par kampe, og defensiven er fortsat helt til hundene.

Rossoneri kan få svært ved at rette skuden op mod Fiorentina, der kommer med stor fightervilje, efter at Firenze-holdet blev snydt for et straffespark i sidste minut af hjemmebanenederlaget til Napoli. I stedet for straffe måtte Viola finde sig i, at Juan Cuadrado fejlagtigt blev udvist for skuespil (han havde allerede fået en advarsel for at filme). På trods af en sen appel må gæsterne klare sig uden angriberen i Milano. Uanset hvad er det svært at retfærdiggøre så lavt et odds på Milan. Sats på X'et til odds 3.50.
 

Napoli 1.25 Uafgjort 6.00 Catania 10.00

Ud af Italiens tre Champions League-repræsentanter har Napoli utvivlsomt den på papiret nemmeste opgave denne weekend. Catanias fem udekampe i denne sæson er resulteret i fem nederlag og en målscore på 3-13. Napoli er et godt bud på en vinder med handicap 0-1 til odds 1.78.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!