Serie A: Lazio og Milan udkæmper tæt lørdagsdyst


Cagliari 2.25 Uafgjort 3.40 Sassuolo 3.20 (Kickoff lørdag 18:00) 

Gør klar til endnu en Serie A-selfie. Cagliaris back Danilo Avelar brokkede sig i den forgangne uge over, at Francesco Totti havde stjålet hans idé med at fejre en scoring med et foto foran tribunen, men forsikrede, at han alligevel ville lave sin egen selfie, hvis han skulle komme på tavlen mod Sassuolo.

Som øboernes primære straffeskytte er det ikke et usandsynligt scenarie. Sassuolo er imidlertid en hård modstander, og holdet har kun tabt én af sine seneste 13 ligakampe. En pointdeling vil måske ikke være noget dumt udbytte for værterne. 

Spilforslag: Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40

Lazio 1.90 Uafgjort 3.45 Milan 4.25 (Kickoff lørdag 20:45)

Lazio vil vise en ny hjemmebanetrøje frem lørdag aften, når romerne går på banen iført en opdateret udgave af deres ørnetrøjer fra 1986/87-sæsonen, hvor klubben undgik nedrykning fra Serie B, selvom man var blevet fratrukket ni point. Ja, det kan endda være, at der også vil blive fremvist en ny spiller; Lazio købte onsdag den brasilianske stopper Mauricio fra Sporting, og han har udtalt, at han håber at kunne gå direkte ind i start-11'eren mod Milan.

Nu hvor Stefan De Vrij fortsat er ude, er det ikke umuligt. Hollænderens fravær samt det faktum, at Felipe Anderson er ude, betyder, at det er et godt tidspunkt for Milan at møde Lazio, selvom Rossoneris egen form siden nytår har været katastrofal. Milaneserne vandt det omvendte opgør 3-1 i begyndelsen af sæsonen, og det skal blive spændende at se, hvor de to hold befinder sig nu. Vi har en åben kamp i vente.

Spilforslag: Sats på over 2.5 mål til odds 2.08

LÆS MERE: Følg vores omfattende blogdækning af Serie A!