Serie A: Lazio spiller lige op med Juventus i Torino


Chievo 4.80 Uafgjort 3.55 Napoli 1.78 (Kickoff lørdag 18:00)

Måske behøver Aurelio De Laurentiis ikke at bruge krudt på en retssag. Napoli-ejeren truede med at sagsøge de lokale myndigheder på Capri for 100 millioner euro i den forgangne uge, efter at Gonzalo Higuain fik en flænge i sin kæbe, da han badede i nærheden af øen. De Laurentiis var rasende over det, han mente var en mangelfuld lægebehandling på ulykkesstedet, men Higuain ser alligevel ud til at blive klar til at spille lørdag aften, efter at han blev syet med otte sting i kæben og hagen.

Det er en spændende test for Napoli, der har tabt uden at score de seneste tre gange, holdet har spillet ude mod Chievo. Med baggrund i den imponerende start under Rafael Benitez forventer jeg dog en udesejr til napolitanerne.

Spilforslag: Sats på, at Napoli vinder til odds 1.78
 

Juventus 1.38 Uafgjort 4.65 Lazio 9.00 (Kickoff lørdag 20:45)

Lazio har skubbet sine transferforretninger langt op mod deadline i år. Omkring 24 timer før deadline for nu at være mere præcis. Torsdag forlød det, at Rom-klubben var tæt på at sikre sig Galatasaray-bomberen Burak Yilmaz. Hvis den handel bliver gennemført, kan man godt argumentere for, at det er første gang siden Miroslav Kloses ankomst i 2011, at de lyseblå har et reelt angrebsalternativ til tyskeren.

Yilmaz vil dog med sikkerhed ikke være til rådighed til denne sene lørdagskamp, og derfor kommer Lazios start-11'er næppe til at afvige meget fra den opstilling, der tabte 0-4 til Juventus i Supercoppa'en før sæsonstarten. Erfaringen fortæller os dog, at indbyrdes opgør sjældent falder ens ud to gange i træk. Lazio og i særdeleshed målmanden Federico Marchetti voksede med opgaven i sidste sæsons ligadyst i Torino, og til odds 4.65 er jeg fristet af at satse på endnu en uafgjort.

Spilforslag: Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 4.65
 

Klik her for at spille på Serie A hos Unibet

Klik her for at læse vores ugentlige blogindlæg om Serie A, 'Fra Alperne til Etna'