Serie A: Livsfarlige Balotelli straffer Roma


Lørdag


Juventus 1.28 Uafgjort 5.50 Cagliari 11.00

Der var dømt festfyrværkeri for Juventus onsdag aften, men ikke i fodboldmæssig forstand. Klubbens udekamp mod Atalanta måtte udskydes i fem minutter, mens Antonio Conte og Giorgio Chiellini gik over for at overtale deres tifosi til at stoppe med at kaste kanonslag på banen.

Juventus overlevede den episode såvel som sine Scudetto-tømmermænd og vandt 1-0. To sejre mere vil skaffe klubben rekorden for flest point i en Serie A-sæson. De første tre point bør blive sikret i denne kamp, men oddset på hjemmesejren er ikke specielt fristende, så overvej i stedet under 2.5 mål til odds 2.35. Otte af Juves seneste 10 kampe i Serie A har haft under tre mål.

Catania 1.28 Uafgjort 4.80 Pescara 10.00

Catanias drømme om Europa er bristet, men sæsonen vil alligevel blive én af de bedste i klubbens historie. Holdets 52 point indtil videre er allerede fire point flere end sicilianernes tidligere pointrekord i Serie A, der blev sikret under Vincenzo Montellas tid i klubben. Øboerne bør få tre point yderligere mod håbløse Pescara. Du kan også roligt satse på, at Catania vinder på handicap 0-1.


Søndag


Fiorentina 1.40 Uafgjort 4.50 Palermo 8.00

Palermo har brug for mindst ét - og givetvis tre - point for at bevare håbet om overlevelse i Serie A. Det første, de skal gøre, er dog at møde op til tiden. Opgøret er blevet rykket to en halv time frem for at få det til at passe med Giro d'Italia, men Palermos præsident, Maurizio Zamparini, har truet med at beordre sit hold til at komme for sent, med mindre sicilianernes nedrykningsrivaler også får rykket deres kampe frem.

I virkeligheden bør programlægningen være den mindste af Palermos bekymringer. Fiorentina er det tredjestærkeste hjemmehold i ligaen, mens Palermo kun har vundet én gang på fremmed græs i sæsonen. Værterne bør vinde, men hvis du er på jagt efter et spil med lidt højere odds, så overvej under 2.5 mål til odds 2.35. Palermo har kun scoret 10 gange på udebane i denne kampagne, og de lyserøde er trods alt ikke så kummerlige, at jeg forventer, at hjemmeholdet banker tre kasser ind.

Chievo 3.20 Uafgjort 2.20 Torino 3.10

Det blev til ikke færre end otte udesejre i midtugerunden, men Chievo er det eneste hjemmehold i Serie A, der ikke er favorit denne weekend. De Flyvende Æsler kommer lige fra en imponerende sejr ude mod Roma, men Torino er endnu ikke fri af nedrykning og har masser at spille for.

Chievo har været skidt kørende på hjemmebanen for nylig, hvor det ikke er blevet til mål i de seneste fire kampe på Stadio Bentegodi. Torino har kun scoret i 11 af sine 18 udekampe i denne sæson. Dette opgør stinker af "målløs uafgjort".

Genoa 1.75 Uafgjort 3.55 Inter 4.50

Sommerferien kan ikke komme hurtigt nok for Inter, der led sit 15 liganederlag i sæsonen onsdag aften, da milaneserne tabte 1-3 på hjemmebane til Lazio. Det er aldrig sket, at klubben har tabt så mange kampe, siden man begyndte at spille 38 kampe i en sæson i Serie A. Som om det ikke var skidt nok, så blev klubbens skadesmareridt forværret, da Jonathan vred sin skulder af led, og Andrea Ranocchio igen fik problemer med knæet.

Alligevel er jeg ikke sikker på, at man kan forsvare så lavt et odds på Genoa-sejren. Værterne er ubesejret i fem kampe, men de har kun vundet otte gange i sæsonen. Inter spillede godt mod Lazio, men afsluttede skidt og var uheldige i en række vitale situationer. Jeg vil ikke gå så langt som til at sige, at jeg forventer sejr til Nerazzurri, men til odds 4.50 er jeg fristet af udesejren.

Lazio 1.35 Uafgjort 4.80 Sampdoria 8.50

Før sidste søndag havde Lazio scoret tre mål i otte kampe. Nu har romerne lavet ni i de seneste to. Sejre over Bologna og Inter har bragt drømmen om Europa tilbage i hovederne på Biancocelesti, og de bør ikke få de store problemer med at fortsætte kursen mod et Samp-hold, der ikke har vundet siden den 3. marts. Lazio har odds 2.00 på at føre ved pausen og ved fuld tid.

Napoli 1.28 Uafgjort 5.25 Siena 10.00

Nu hvor andenpladsen er matematisk sikret, vender Napoli allerede fokus mod næste sæson. Rygterne om en gigantisk ny kontrakt til Edinson Cavani er fløjet rundt i de seneste 24 timer, men det samme har forlydender om, at diverse bejlere er i gang med at snuppe stjernen fra Uruguay. Tilhængerne på San Paolo kan ikke vide, om det er sidste gang, de ser deres idol i Napoli-trøjen søndag.

Selv ikke Cavani aner givetvis noget om sin skæbne på nuværende tidspunkt, men det er sandsynligt, at han vil gøre alt for at give sine fans en farvelgave, hvis nu... Sats på, at han scorer søndag, sådan som han har gjort det fem gange i de seneste tre kampe.

Udinese 1.35 Uafgjort 4.50 Atalanta 9.50

Seks sejre i træk har gjort, at Udinese nu ligger nummer fem, hvilket er bemærkelsesværdigt for en klub, der fik så sløv en start på sæsonen. Spillerne vil tro på den syvende sejr i træk mod en modstander, der ikke har vundet i de seneste fem kampe. Endnu en gang er jeg dog mest fristet af under 2.5 mål til odds 2.00. De seneste fire ligaopgør mellem de to klubber har produceret to mål i alt.

Parma 1.75 Uafgjort 3.40 Bologna 4.80 

Denne søndag markere 20 års jubilæet for Parmas første europæiske trofæ: Pokalvindernes turnering i 1993. Mange af stjernerne fra dengang, fra Thomas Brolin til Lorenzo Minotti, forventes at være på plads til denne kamp, som Parma bør vinde. Værterne har holdt clean sheet fem gange i de seneste syv opgør, og Parma giver god spilværdi (2.60) på at gøre det igen mod Bolo.

Milan 1.68 Uafgjort 3.65 Roma 5.00

Nogle kampe handler om det mellem linjerne. Milan og Roma har begge meget at spille for i sæsonen. Rossoneri går benhårdt efter at sikre sig tredjepladsen, og Giallorossi er igen på jagt efter en plads i Europa. Det der imidlertid gør denne kamp endnu mere spændende, er det faktum, at Roma angiveligt skulle være ude efter Milans træner, Massimiliano Allegri, som erstatning for Rom-klubbens midlertidige boss, Aurelio Andreazzoli.

Andreazzoli vil derfor muligvis nyde det lidt ekstra, hvis han kan skaffe en sejr, hvilket bestemt ikke er umuligt. Den smarte spiller vil dog satse på, at Mario Balotelli kommer på måltavlen. Han har lavet 11 mål i 11 kampe for Milan indtil videre og syv kasser i fem hjemmekampe.


Klik her for at spille på weekendens kampe i Serie A hos Unibet