Serie A: Målfest i Milano lørdag aften


Genoa 4.60 Uafgjort 3.60 Napoli 1.80 (Kickoff lørdag 18:00)

Netop som du går og tror, at du forstår verden, så bliver det onsdag aften. Efter at have vundet sine første fem kampe under Rafael Benitez inklusiv sejre over Borussia Dortmund og Milan burde Napoli have smadret nummer sjok, Sassuolo, hjemme på San Paolo. I stedet for endte det 1-1, og havde det ikke været for et par flotte redninger fra Pepe Reina, kunne napolitanerne meget vel have tabt.

Benitez blev kritiseret for at rotere - han lavede seks ændringer i start-11'eren i forhold til det hold, der havde vundet i Milano - men de spillere, der fik genvalg, var samtidig dem, der skuffede mest. Den spanske træner står ved sine idéer lørdag aften og vil fortsætte med at skifte ud, men resultatet bør blive et andet. Genoa har ikke scoret i tre af sine fem kampe hidtil, og Napoli vil ikke undervurdere sin modstander to kampe i træk. Udesejr.
 

Milan 1.50 Uafgjort 4.40 Sampdoria 6.50 (20:45)

Selv når han ikke er på banen, formår Mario Balotelli at bringe sig selv i overskrifterne. Fire dage efter at han snakkede sig til et rødt kort efter nederlaget til Napoli, kom angriberen med en offentlig undskyldning til sine holdkammerater torsdag såvel som til klubbens tifosi og dommer Luca Banti: "Jeg begik en fejl, jeg mistede kontrollen efter at være blevet provokeret, og Mario beder om tilgivelse", udtalte han. "Men lad os ikke overdrive ... jeg dræbte ikke nogen".

Med en karantæne på tre spilledage missede Balotelli Milans udekamp i Bologna onsdag. Selvom hans fravær gjorde ondt, så var det først og fremmest Milans defensive skrøbelighed, der bekymrede træner Massimiliano Allegri i en vanvittig 3-3-kamp. Lørdagens gæster, Sampdoria, har fået en sløv start, men scorede fire mål i sine første to udekampe. Sats på over 2.5 mål til odds 1.80.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet