Serie A: Mancinis Inter vinder igen


Empoli 3.50 Uafgjort 3.35 Inter 2.15 (Kickoff lørdag 18:00)

Langt om længe blev Roberto Mancinis æra (version 2.0) skudt i gang. Inters sejr over Genoa sidste weekend var trænerens første ligasejr på San Siro siden sit comeback på Inter-bænken i november. Nu hvor de ældre spillere begynder at vænne sig til hans metoder, og nye navne, han har ønsket sig af ledelsen, kommer til, ligner det langt om længe hans eget hold.

Mancinis største dilemme denne weekend vil være, hvorvidt han skal give Xherdan Shaqiri debut. Med tanke på at den schweiziske spiller ikke var i den bedste form, da han ankom, er det nok mere sandsynligt, at han kommer ind fra bænken. Empoli er et robust hold, der var ubesejret i otte kampe (alle turneringer inkluderet) før sidste weekends 0-1-nederlag ude mod Sampdoria. Inter ser dog endelig ud til at have noget at have det i.

Spilforslag:
Sats på, at udeholdet vinder til odds 2.15

 

Palermo 3.55 Uafgjort 3.40 Roma 2.10 (Kickoff lørdag 20:45)

Francesco Totti skulle bare have spillet 23 minutter i denne weekend for at nå endnu en milepæl i sin karriere: 1.000 timers fodbold i Roma-trøjen. Desværre for Giallorossi er der tvivl om hans tilstedeværelse på banen lørdag aften, efter at anføreren fik et slag i ribbenene i søndagens derby mod Lazio (2-2).

Uden Totti står Rudi Garcia med det svære valg mellem Mattia Destro og Adem Ljajic som erstatning for Roma-legenden i det centrale angreb. Førstnævnte har ikke scoret i to en halv måned, mens sidstnævnte også er falmet noget efter en flot periode i november. Det samme kan ikke siges om Palermos Paulo Dybala, der bør vende tilbage efter en kort skadespause på én kamp. Sicilianernes store profil har således præsteret syv scoringer i sine seneste otte kampe.

Spilforslag:
Sats på, at Dybala scorer til odds 3.10

LÆS MERE: Følg vores omfattende blogdækning af Serie A!