Serie A: Milan holder Juventus fra fadet


Lørdag
 

Genoa 2.00 Uafgjort 3.30 Atalanta 3.90

Syv kampe uden sejr har gjort, at Genoa er tumlet ned under stregen. Denne weekend byder på en god mulighed for at vende skuden for Rossoblu. Atalanta er i sikkerhed midt i tabellen og er uden sin topscorer, German Denis, der blev udvist i sidste uges hjemmebanenederlag til Fiorentina.

Desværre for værterne må de også undvære deres bedste angriber: Marco Borriello fik med sit ottende gule kort i sæsonen karantæne i sidste uge. I lyset af fraværet af de to farlige herrer er det måske nærliggende at satse på få mål, men til odds 1.68 er oddset for under 2.5 mål ret lavt. I stedet er jeg fristet af at spille på Atalanta på dobbeltchancen til odds 1.80.

Udinese 2.30 Uafgjort 3.25 Lazio 3.15

En sejr til Udinese vil bringe klubben op à point med Lazio, hvilket tidligere i sæsonen virkede ganske usandsynligt. Friulianerne er stærke på hjemmebane og scorer masser af mål, nu hvor Luis Muriel har fundet formen. Lazio derimod er i frit fald, efter at den smalle trup har ramt muren i forbindelse med kampene i Serie A, Europa League og Coppa Italia. Sats på hjemmesejren.


Søndag
 

Inter 2.00 Uafgjort 3.30 Parma 3.90

Inters ejer, Massimo Moratti, har udtalt, at han ikke har andet valg end at støtte sin træner, Andrea Stramaccioni, selvom klubbens sæson er ved at falde fra hinanden. Onsdagens nederlag til Roma betyder, at der ikke er nogen Coppa Italia-finale, der kan rette en smule op på Inters fald fra andenpladsen til syvendepladsen over de seneste fire måneder. Moratti mener, at Stramaccioni simpelthen har fået en Sorteper. Inter må pt. undvære 13 spillere fra førsteholdstruppen på grund af skader, efter at Fredy Guarin humpede fra træning torsdag. Parma har dog kun vundet to udekampe i år. Sats på under 2.5 mål til odds 1.85.

Bologna 2.20 Uafgjort 2.95 Sampdoria 3.75

Vi er kommet til det tidspunkt på året, hvor kyniske italienere vender sig mod deres biscotti - og her taler vi ikke om den slags småkager, man kan dyppe i kaffen. Sampdoria og Bologna føler sig muligvis allerede sikre på at overleve med henholdsvis 9 og 10 point ned til nedrykningsstregen, men det er stadig matematisk muligt for begge klubber at rykke ud af Serie A. Derfor er det sandsynligt, at klubberne går ind til dette opgør med det for øje, at det er bedre at få et enkelt point end at risikere for meget. Uafgjort giver odds 2.95.

Catania 2.25 Uafgjort 3.20 Palermo 3.30

Det kommer til at gå voldsomt for sig i Derby della Sicilia, hvor Palermo slås for at sikre overlevelse, og Catania jagter en plads i Europa. Selv uden den slags elementer bliver der aldrig taget let på opgøret: "Vi har ventet seks måneder på denne kamp", har Catanias sportsdirektør, Sergio Gasparin, udtalt.

Palermo er fortsat uden kaptajn Fabrizio Miccoli, og selvom hans angrebskollega Abel Hernandez nok får spilletid, så er det endnu uklart, om han kommer til at spille fra start. Jeg hælder mod hjemmesejren, men Josip Ilicic har scoret i hver eneste af Palermos tre seneste kampe, og han er værd at overveje som målscorer til odds 4.70.

Fiorentina 1.48 Uafgjort 4.00 Torino 7.50

Champions League-drømmen lever fortsat i Firenze, hvilket er lidt af en bedrift med tanke på, at holdet flirtede med nedrykning på samme tid sidste år. Torino ser ud til at have mistet sin tidligere så store defensive styrke og bør ikke volde Fiorentina alt for meget besvær. 1-tallet giver ikke meget igen, men kan være godt at smide ind i en akkumulator.

Napoli 1.48 Uafgjort 4.00 Cagliari 7.50

Uafgjort på udebane mod Milan i sidste weekend øgede Napolis chancer for at beholde andenpladsen, som syditalienerne sidder på med fire point ned til Rossoneri. Mindre betryggende for klubbens tifosi var det, at høre Edinson Cavanis mor, Berta, der torsdag fortalte en uruguayansk tv-station, at hendes søn havde været parat til at skifte klub i sommer.

Hvis det er sandt, så vil han uden tvivl ønske at slutte godt af foran de tilhængere, der elsker ham. Berta bemærkede dog også, at hun havde svært ved at forestille sig en anden by, der kunne vise sønnen så meget kærlighed, som det har været tilfældet i Napoli. Sandheden er dog, at Cavani ikke har været særlig skarp på det seneste, og Cagliari har kun tabt én gang i sine seneste 13 kampe. Uafgjort ligner den bedste spilværdi her til odds 4.00.

Roma 1.15 Uafgjort 7.25 Pescara 18.00

Efter at have sikret pladsen i finalen i Coppa Italia vender Roma nu sin fulde opmærksomhed mod jagten på den femteplads, der vil sikre klubben en plads i Europa League. Det bør blive endnu et skridt i den rigtige retning mod Pescara, der ikke kun er bundprop i Serie A, men også har tabt sine seneste otte kampe. Desværre bærer oddsene også præg af dette faktum, hvilket gør det svært at finde spilværdien. Klogest vil det muligvis være at satse på, at Lamela scorer i kampen til odds 2.05. Han har scoret 14 mål i sine 27 optrædener for Roma denne sæson, og de fleste er lavet mod bedre forsvarslinjer end Pescaras.

Siena 2.20 Uafgjort 3.10 Chievo 3.50

En stime på fem kampe uden nederlag har gjort, at Siena er hoppet ud af nedrykningszonen for første gang i denne sæson. Toscanerne er nu to point foran de nærmeste rivaler, Genoa og Palermo, men stadig langt væk fra overlevelse. De resterende kampe byder på udekampe mod Roma, Napoli og Catania plus hjemmekampe mod Milan og Fiorentina. Kampen mod Chievo er med andre ord den på papiret nemmeste opgave for Siena. Den skal vindes, og det tror jeg også, hjemmeholdet gør.

Juventus 1.75 uafgjort 3.60 Milan 4.85

Det siger noget om afstanden mellem de to klubber, at Juventus' direktør, Pavel Nedved, i den forgangne uge kunne sige til journalisterne, at han håbede på at se Mario Balotelli i Milans startopstilling. Balotelli er i gang med at afsone en karantæne på tre spilledage på grund af kommentarer han kastede i hovedet på en dommerassistent i slutningen af Milans uafgjorte udekamp mod Fiorentina tidligere på måneden, men en appel mod dommen bliver afgjort fredag.

Nedved argumenterede for, at kampe som denne mistede noget, når de største stjerner ikke spiller, men det er nemmere at have den holdning, når dit hold fører med 11 point ned til nummer to og hele 15 point ned til søndagens modstander, Milan. Det bliver dog en vanskelig kamp for Juve, der selv må undvære den skadede Giorgio Chiellini. Milan er ubesejret i 14 kampe, så forsøg dig med X'et til 3.60.
 

Klik her for at spille på alle weekendens kampe i Serie A hos Unibet