Serie A: Milan og Napoli pisket til sejr lørdag aften


Livorno 5.25 Uafgjort 3.65 Milan 1.65 (Kickoff lørdag 18:00)


Er det her, comebacket begynder? Milan fik endelig en sejr sidste søndag, da Rossoneri slog Catania på Sicilien, og der er grund til at tro, at holdet er parat til at runde et hjørne. Mario Balotelli har sat en stopper for en næsten to måneder lang måltørke, og langsomt begynder en række nøglespillere at komme tilbage efter skader. 
Stephan El Shaarawy fik for første gang siden september spilletid i kampen mod Catania, mens Christian Abbiati, Mattia De Sciglio og Philippe Mexes alle bør blive klar fra start i denne weekend.

Som prikken over i'et må man sige, at Livorno ganske enkelt ikke er nogen særlig stærk modstander, efter at toscanerne er dumpet ned på 18. pladsen efter tre nederlag i træk, hvor holdet ingen mål har scoret, samtidig med at syv er lukket ind. Oddset på udesejren er ikke decideret pirrende, men det er under alle omstændigheder nok det sikre bet.
 

Napoli 1.52 Uafgjort 3.90 Udinese 6.25 (20:45)


Et altafgørende Champions League-opgør lurer i horisonten for Napoli, men spillerne har hele ugen forsikret presse og tilhængere om, at de ikke har tankerne på andet end Udinese. Sidst syditalienerne begik den fejl at have opmærksomheden rettet mod en europæisk kamp, tabte de på hjemmebane til Parma. De ved, at de ikke har råd til endnu et fejltrin af den kaliber, hvis de skal holde snor i Juventus i toppen af tabellen.

Udinese har problemer i denne sæson, og i særlig grad på fremmed græs, hvor holdet kun har samlet tre point sammen i syv opgør. Det er dog ikke et hold, man bare sådan løber over ende, og klubbens største problemer ligger i offensiven. Sats på under 2.5 mål til odds 1.96.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!