Serie A: Milan på jagt efter den blot anden sejr i 10 kampe


Milan 1.38 Uafgjort 4.75 Atalanta 8.75 (Kickoff mandag 15:00)


Søndag talte Milan-træner Massimialiano Allegri på pressekonferencen om, at der er tale om en decideret nedrykningskamp mod Atalanta. Kigger man på stillingen i den bedste italienske række, er det svært at være uenig med den udskældte træner.

Milan har kun vundet én af sine seneste ni ligakampe, og hjemme på San Siro har Rossoneri ikke vundet siden midten af oktober (1-0 over Udinese). Mandag må hjemmeholdet undvære Montolivo, der er skadet, mens Muntari er i karantæne.

Balotelli har været influenzaramt, og hvorvidt han er klar til at spille, afgøres først lige før kampstart. Det forventes, at den unge Cristante får spilletid fra første minut.

Atalanta har en identisk statistik fra de seneste ni ligakampe (blot én sejr), og til mandagens kamp sparer Atalanta-træner Colantuono den tidligere Milan-spiller Yepes, der starter på bænken efter at have døjet med en skade. I angrebet stiller outsideren fra Bergamo med bomberen Denis. 

Vi forudser, at Milan får svært ved at nedbryde gæsternes defensiv allerede i første halvleg, og derfor satser vi på uafgjort ved pausen til odds 2.40.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!