Serie A: Milan uden Super Mario tvunget til sejr over udebanesvage Udinese


Cagliari 1.95 Uafgjort 3.30 Catania 4.30 (Kickoff lørdag 18:00)

Endelig kan Cagliari igen spille hjemmekamp i sin hjemby. 18 måneder efter at have sagt farvel til Stadio Sant'Elia på grund af uenigheder om, hvem der skal betale udgifterne til en renovering af det kommunalt ejede (og frygteligt ramponerede) stadion, vender Rossoblu tilbage for at spille kampen mod Catania. Sikkerhedshensyn har gjort, at myndighederne kun giver tilladelse til at lukke 5.000 tilskuere ind, men spillere og tilhængere vil ikke desto mindre være glade for nyheden. Hjemmesejr.
 

Milan 1.72 Uafgjort 3.65 Udinese 5.30 (20:45)

Mario Balotelli stjal overskrifterne - som sædvanlig - og skabte en del furore, da han angiveligt afviste idéen om, at han kunne blive symbolet på anti-mafia-bevægelsen, inden han sikrede Italiens status som ubesejret i VM-kvalifikationen med sit sene udligningsmål mod Armenien. Han kommer dog ikke til at være i centrum denne lørdag, efter han blev skadet til træning.

Derfor må Milan klare sig uden Super Mario mod et hold, der ligger fire pladser højere oppe i tabellen. Udinese har imidlertid været miserabel på fremmed græs i denne sæson, hvor holdet endnu ikke har vundet og har indkasseret seks mål i de tre udekampe. Oddset på hjemmesejren er en smule lavt, så sats på over 2.5 mål til odds 1.78.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!