Serie A: Milano-derby ender målrigt og uafgjort


Inter 2.70 Uafgjort 3.35 Milan 2.70 (Kickoff søndag 20:45)


Der er som altid lagt op til drama, når de slumrende storklubber Inter og Milan tørner sammen i det 159. Milano-derby søndag aften. Halvt inde i sæsonen er begge hold for længst afskrevet som mesterskabskandidater, og særligt Milan har skuffet og ligger pt. nummer 10 med ni point op til Inter på femtepladsen.

Inter har historisk set overtaget mod bysbørnene, selvom Rossoneri har et mere bugnende pokalskab. 59 derbyer er endt med Inter-sejr, mens Milan har vundet 49 gange mod lokalrivalen.

Milans problemer i derbyet understreges af det faktum, at de rødsorte ikke har besejret Inter i ligaen siden april 2011 (3-0), og Massimiliano Allegri står derfor i spidsen for et mandskab, der vil gøre alt for ikke at skulle fra banen uden derbysejr for fjerde gang i træk.

Det er naturligvis så som så med hjemmebanefordelen for Inter, da kampen spilles på de to klubbers fælles stadion, San Siro/Giuseppe Meazza. Majoriteten af tilskuerne vil dog holde med Inter, og der er ingen tvivl om, at tribunerne vil forsøge at presse et formsvagt Milan-hold til at lave fejl.

Milan er paradoksalt nok det eneste italienske hold, der er tilbage i Champions League, efter at de væsentligt bedre spillende mandskaber fra Juventus og Napoli skuffende måtte forlade turneringen efter gruppespillet.

Inter er det mest scorende hold i Serie A med 36 kasser i 16 kampe, men er også det hold, der har lukket flest mål ind i top-5 (21). Milans forsvar er dog endnu mere hullet og har indtil videre lukket 25 mål ind - i øvrigt det samme antal scoringer, som holdet har præsteret i den anden ende af banen.

Vi forventer et målrigt derby mellem to hold, der bare ikke kan få defensiven til at fungere. Inter har meget rammende lukket hele syv mål ind i de seneste to ligakampe mod henholdsvis Napoli (2-4) og Parma (3-3), mens Milan har lukket fire mål ind i samme periode (2-2 mod henholdsvis Roma og Livorno). Over 2.5 mål giver odds 1.77.

Begge klubber har spillet syv uafgjorte kampe ud af sæsonens hidtil 16, hvilket er et meget højt tal, der ikke overgåes af nogen andre hold i Serie A. Vi satser på, at det bliver et ganske lige derby, der bølger frem og tilbage og ender med en pointdeling til odds 3.35.

Inter har Alvarez i karantæne, mens Samuel, Chivu og Milito er tvivlsomme med skader. Milan har Abate, Amelia, Silvestre, Robinho, El Shaarawy, Emanuelson og Birsa på tribunen med skader.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35


Klik her for at læse de 10 ting, du skal vide før søndagens Milano-derby!