Serie A: Napoli lægger Champions League-skuffelsen bag sig mod Inter


Napoli 1.90 Uafgjort 3.60 Inter 4.25 (Kickoff søndag 20:45)


Napoli og Inter sætter punktum for søndagen i Serie A, men ikke for runden, der afsluttes mandag aften med endnu et brag mellem Milan og Roma. Den sene søndagskamp på San Paolo er dog rundens største kamp, eftersom det er en direkte duel mellem nummer tre og fire i tabellen, og en sejr vil give vinderholdet en stor psykologisk fordel i topkampen.

Napoli røg ud af Champions League i midtugen, men Benitez' mandskab spillede godt og vandt over Arsenal, og hvis ikke det havde været for Grosskreutz' mål tre minutter før slutfløjtet i Marseille, så havde Napoli været med i lodtrækningen til ottendedelsfinalerne i verdens største klubturnering.

I ligasammenhæng har Napoli ikke vundet i de seneste to hjemmekampe (0-1 mod Parma og 3-3 mod Udinese), og syditalienerne har nu otte point op til førerholdet, Juventus, og fem op til Roma på andenpladsen. Napoli har dog opretholdt et forspring til Inter på fire point, og søndag aften skal de lyseblå så forsøge at udbygge afstanden.

Hamsik er stadig ude hos hjemmeholdet, hvilket betyder, at Callejon spiller centralt med Insigne til højre og Mertens til venstre. Higuain er som altid spydspids hos napolitanerne.

Hos Inter er der de seneste dage blevet snakket meget om træner Mazzarri. Først og fremmest fordi aftenens kamp bliver hans første på det stadion, han sagde farvel til i sommers, men også fordi, at han gennem pressen har ladet den nye boss i Inter vide, at der er brug for forstærkninger i januars transfervindue, hvis Nerazzurri skal gøre sig forhåbninger om at komme til Champions League.

Gæsterne har spillet de seneste tre ligakampe uafgjort, men på udebane har milaneserne endnu ikke tabt. Inter kommer til Napoli for at kæmpe om sejren og stiller op i den sædvanlige 3-5-1-1-formation med Palacio (billedet herunder) som spydspids og Guarin bagved.

Napoli-spillerne vil være småtrætte efter anstrengelserne i Europa, mens Inter har haft hele ugen til at lade op til topopgøret på San Paolo. Napoli vil dog gøre alt for at lægge Champions League bag sig, og vi satser på, at Benitez' drenge snupper sejren til odds 1.90.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!