Serie A: Napoli og Juventus lever op til favoritværdigheden


Cagliari 8.75 Uafgjort 4.85 Juventus 1.38 (Kickoff torsdag 19:00 - husk, at vi viser alle Serie A-kampe direkte på Unibet TV!)

En hurtig oprejsning kan være det, lægen anbefalede Juventus. Mesterholdet spiller ligesom Napoli tidligt denne uge, før de to hold flyver til Doha for at udkæmpe den udsatte supercup. Efter en stime af tre uafgjorte resultater (alle turneringer inkluderet) vil Juve-spillerne være ivrige efter at komme tilbage på banen og få frustrationen ud af systemet.

Sejren bør komme nogenlunde nemt i hus ude mod Cagliari, der, selvom man har den offensivt tænkende træner Zdenek Zeman på bænken, ikke har scoret i sine seneste tre ligakampe. Gæsterne fra Torino sparer muligvis stamspillere, og mindst én af Paul Pogba eller Arturo Vidal forventes at starte på bænken. Massimiliano Allegri har dog ikke i sinde at svække sit hold i sådan en grad, at resultatet kommer i fare.

Spilforslag:
Juventus vinder uden at indkassere mål til odds 2.14

Napoli 1.30 Uafgjort 5.25 Parma 10.00 (Kickoff torsdag 21:00)

Napoli har ligesom Juve underpræsteret på det seneste med bare én sejr i de seneste seks kampe (alle turneringer inkluderet). Men ligesom toprivalerne står napolitanerne torsdag over for en overkommelig modstander. Parma har ligget sidst i Serie A siden september og kunne kun fremtvinge en uafgjort på hjemmebane mod Cagliari i weekenden. 18 mål er der gået ind på Parma i holdets syv udekampe i denne sæson.

Rafael Benítez vil nok foretage adskillige ændringer i sin start-11'er, som Gökhan Inler og Walter Gargano forventes at være en del af, mens Raúl Albiól er i karantæne. Syditalienerne har et ry for at dumme sig mod de mindre hold under spanske Rafa Benitez, men dette Parma-hold er svagere end de fleste.

Spilforslag:
Napoli vinder med handicap -1 til odds 1.87

LÆS MERE: Følg Vores Blogdækning Af Serie A!