Serie A: Napoli og Sampdoria sørger for mål til frokosten


Napoli 1.38 Uafgjort 4.85 Sampdoria 8.50 (Kickoff mandag 12:30)


Præsident De Laurentiis havde lovet en gave på helligtrekongersaften, og den kommer sandsynligvis også. Radja Nainggolan så ud til at være på vej til Milan, men det sidste bud fra Napoli skulle angiveligt have overbevist både Cagliari og spilleren selv. Mandag skal napolitanerne dog koncentrere sig om den opgave, der venter i form af et revitaliseret Samdoria-mandskab med Mihajlovic på trænerbænken. Syditalienerne er tvunget til at vinde for at mindske afstanden op til Roma.

Napoli måtte før juleferien se Roma øge afstanden, men efter søndagens nederlag i Torino til førerholdet, Juventus, har romerne blottet sig. På eget græs har Napoli vundet seks gange i sæsonen, mens to er endt uafgjort og en enkelt med nederlag (til Parma). Mandag agter Benitez ikke at risikerer tilbagefald for Hamsik, hvilket betyder, at Mertens, Pandev og Callejon ligger bag ved spydspidsen Higuain. Reina er stadig ude, og det giver plads til Rafael i målet, selvom han endnu ikke har overbevist.

Sampdoria er blevet genfødt med ankomsten af Mihajlovic. Blucerchiati har endnu ikke tabt under træneren, der har stået i spidsen for holdet i fem ligakampe og en enkelt Coppa Italia-optræden, der førte til avancement i pokalturneringen. Gæsterne har hverken skader eller karantæner, og i 4-2-3-1-formationen ligger Pozzi som spydspids.

Napoli har i denne sæson scoret tre mål eller derover ved fem lejligheder hjemme på San Paolo, mens Samp har præsteret det samme på udebane. Syditalienerne går på banen som favoritter, men oddset er for lavt, hvilket gør, at vi i stedet satser på over 2.5 mål til odds 1.65.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet!