Serie A: Napoli øjner sjælden sejr på San Siro


Søndagens sene kamp i den bedste italienske række kan afsløre Milans og Napolis sande ansigter. Milan er noget ustabil i sit spil, mens Napoli indtil videre bare har vundet og vundet i Serie A og kommer lige fra en flot sejr i Champions League over Dortmund.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Allegri får et par skadede spillere tilbage, men det tunge skyts er endnu ikke klar til kamp (Montolivo, Pazzini, El Shaarawy, De Sciglio). Abate er klar igen på højre side, mens Emanuelson nok bliver foretrukket på den modsatte fløj frem for Constant. Valgene giver sig selv på midtbanen, mens Robinho, Balotelli og Matri udgør offensiven.

Benitez har en skadesfri trup at råde over, og moralen er høj hos napolitanerne. Cannavaro bør spille som central forsvarer, mens Insigne står foran Pandev i angrebet, hvor Higuain agerer spydspids.
 

Form

Milan overbeviser ikke i øjeblikket og lader til at have visse svagheder i samtlige kæder. Rossoneri måtte kæmpe hårdt for sejren over Celtic i Champions League i midtugen, mens det i kampen forinden med nød og næppe blev til ét point ude mod Torino.

Benitez' Napoli gør det rigtig godt i øjeblikket. Tre sejre ud af tre mulige i Serie A og en flot premiere i Champions League med 2-1-sejr over sidste sæsons finalister fra Borussia Dortmund.
 

Tidligere indbyrdes opgør

73 gange har de to hold mødt hinanden i Milano. Hjemmeholdet har vundet 34 gange, mens uafgjort er blevet resultatet ved 26 lejligheder. De syditalienske gæster har taget sejren 13 gange, men vi skal helt tilbage til 1985/86 for at finde den seneste lyseblå gevinst (se videoen herunder):


Odds & vurdering

Oddsene er meget lige, men Milan betragtes som svag favorit til odds 2.45, mens uafgjort giver 3.40 og en udesejr 2.85. Napolitanerne har som sagt ikke vundet på San Siro i 27 år, men i aften er der en vis sandsynlighed for, at det sker. Vi satser dog på uafgjort og på, at begge hold scorer til odds 1.67.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet