Serie A: Optakt og spilforslag til den sene søndagskamp Sampdoria-Milan


Sampdoria er hjemme i Genova igen efter succesen i Torino og vil gøre alt for at bekræfte egne styrker foran hjemmepublikummet. Milan skal derimod rejse sig efter at være røget ud af Coppa Italia (også i Torino mod Juventus) i midtugen og skabe kontinuitet i resultaterne i Serie A.

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Delio Rossi ser allerede ud til at have fået styr på Samp, og trænerens 3-5-2'er skal igen stå sin prøve i søndagens sene kamp på Marassi mod Rossoneri. Blucerchiati må undvære Berardi, der blev udvist mod Juventus, og sætter nok Palombo ind i det centrale forsvar - en rolle der ikke er helt normal for den tidligere midtbanespiller. Oppe foran får vi den brasiliansk-argentinske duo Eder-Icardi at se. Den 20-årige angriber fra Rosario lavede begge mål mod Juve og har sagt nej til at deltage i den igangværende U20-landsholdsturnering for Argentina, så han kan få etableret sig i Serie A.

Milan skal hurtigst muligt lægge skuffelsen fra Coppa Italia bag sig. Angriberen Pazzini er ikke med, hvilket sandsynligvis betyder, at træner Allegri satser på en offensiv trio bestående af El Shaarawy, Boateng og Robinho.

I forsvaret vender Zapata tilbage ved siden af Mexes. Det bliver svært for træneren at give genvalg til Acerbi, der spillede en rædselsfuld kamp onsdag mod Juventus.

På midtbanen er Ambrosini ude med en skade, og i stedet for veteranen spiller Flamini med al sandsynlighed. Franskmanden ser dog ud til at være på vej til Napoli i dette transfervindue.

Form

Blucerchiati har leveret ganske ustabile præstationer i denne sæson. Efter en fremragende start løb holdet ind i en række nederlag, der truede med at knække holdet helt. Efter at Ferrara blev fyret, ser Delio Rossi dog ud til at have fået styr på sagerne, og i sejren over Juve kæmpede holdet med 10 mand i over en time.

Milan spillede 120 minutter i onsdags, men har ikke de store muligheder for at rotere i start-11'eren, da spillere som De Jong, Yepes, Bonera, Muntari og Constant alle er ude med skader. Holdets generelle form ser ud til at være ganske god, selvom spillerne har en tendens til først at vågne i anden halvleg af kampene og fortsat laver for mange individuelle fejl.

Seneste indbyrdes opgør

På sæsonens første spilledag vandt Samp på San Siro takket være et mål fra Costa og skabte de første sprækker i det nye Milan-hold under ledelse af Allegri.

Traditionelt har Milan været bedst på San Siro, men når Samp endelig har vundet i Milano, så har det som regel også ført til store ting og sager for Blucerchiati. I sæsonen 1984/85 vandt Samp 1-0 både i Serie A og i Coppa Italia-finalen, og i 1990/91 vandt gæsterne takket være en scoring fra sloveneren Srecko Katanec, der således var med til at skaffe Boskovs mandskab et historisk Scudetto.

Dom

Hvis Samdoria gentager 1-0-sejren fra Milano, så kan du få dine penge 3.75 gange igen. Oddset er højt på over 4.5 mål (7.75), da det er længe siden, at man har været vidne til målrige kampe på Stadio Luigi Ferraris mellem de to klubber.