Serie A: Optakt og spilforslag til midtugerunden


Pescara 15.00 Uafgjort 7.00 Milan 1.16

Nyheden om Pescaras nedrykning søndag kom som lidt af en overraskelse. De fleste tilhængere forventede, at det var sket for flere måneder siden. Kan et hold, der kun har høstet to point i fire måneder, skabe overraskelsen onsdag aften? Man skal aldrig sige aldrig; de fik uafgjort ude mod Roma for mindre end to uger siden. Men det faktum at Pescara ikke har scoret i fem af sine seneste syv hjemmekampe, gør, at mine penge bliver sat på clean sheet til udeholdet til odds 1.75.
 

Atalanta 3.75 Uafgjort 3.30 Juventus 2.00

"Fino alla fine", lyder et typisk motto på Juventus Stadium. "Indtil det allersidste". Den Gamle Dames tifosi forventer, at hun fortsætter med at skrabe point sammen, til hendes fede søster synger, og Antonio Conte er enig. Juventus vandt ganske rigtigt Scudetto'en søndag, men holdets træner har gjort det klart, at han vil have tre sejre yderligere for at runde sæsonen af.

Ikke desto mindre er det svært at vide, hvad man skal forvente af en gruppe af spillere, der knap nok har haft tid til at komme sig over Scudetto-festens tømmermænd. German Denis er et godt bud på en målscorer. Statistikkerne viser, at argentineren har en tendens til at spille bedst mod de bedste hold i denne sæson.
 

Bologna 4.60 Uafgjort 3.65 Napoli 1.72

Søndag indkasserede Bologna seks mål mod et Lazio-hold, der forinden blot havde scoret tre gange i otte ligakampe. Du skal nok ikke regne med en lignende målfest onsdag, men Stefano Piolis mandskab har længe lignet et hold, der allerede har pakket taskerne til sommerferien. Napoli har endnu ikke matematisk set sikret sig andenpladsen og agter at gøre det så hurtigt som muligt. Udesejr.
 

Cagliari 2.70 Uafgjort 2.40 Parma 3.75

Begge hold sikrede sig overlevelse i weekenden. Ingen af klubberne var på noget tidspunkt reelt i fare, men den psykologiske afspænding kan ikke desto mindre føre til en mere åben dyst, end vi ellers ville have forventet. Parma har en rædsom udebanestatistik, men opgøret spilles i Trieste - ikke i Cagliari - og "værterne" må muligvis undvære en række stamspillere. Mauricio Pinilla er i karantæne, mens træneren i sidste øjeblik vil tage stilling til, om Danilo Avelar og Andrea Cossu kan spille. Ærligt talt overvejer jeg at droppe spil på denne kamp, men hvis det skal være, så hælder jeg mod udebanesejren.
 

Inter 2.60 Uafgjort 3.25 Lazio 2.75

Velkommen tilbage, Miroslav Klose. Før i søndags havde tyskeren spillet 11 kampe uden at score. Mod Bologna scorede han en kasse for hvert 13,6. minut. Hvis ikke han var blevet udskiftet af Vladimir Petkovic midtvejs i anden halvleg, så ville der have været en fair chance for, at han kunne være kommet op på Serie A-rekorden for flest scorede mål i én og samme kamp. Den rekord lyder på seks mål. Klose måtte nøjes med fem.

Hvor bekymret bør Inter så være? Milanesernes forsvar er fortsat i ruiner, og Andrea Ranocchias er endnu en gang tvivlsom, efter at han humpede ud af søndagens kamp mod Napoli. På den anden side: Lazio er uden sejr i otte udekampe og har endda ikke scoret i fem af de seneste seks. Under 2.5 mål giver godt: odds 2.15.
 

Palermo 2.20 Uafgjort 3.50 Udinese 3.00

Med tre point op fra 18. pladsen har Palermo brug for alle de point, sicilianerne kan få ud af sæsonens resterende kampe. Den gode nyhed for de lyserøde er, at de før weekendens udekamp mod Juventus var et af ligaens mest formstærke hold med 11 point for sine seneste fem kampe. Den dårlige nyhed er, at holdets modstander i denne runde er i endnu bedre form. Udinese har vundet fem kampe i træk og har sat kurs mod en plads i Europa League.

Palermo har ikke slået Udinese i så meget som ét af de to klubbers seneste seks opgør, men mere end statistik er det værternes afhængighed af Josip Ilicic, der får mig til at hælde mod udesejren. Sloveneren har spillet fantastisk i løbet af den seneste måneds tid, men han har også spillet med småskavanker, og presset på ham begynder at sætte sig sine spor.
 

Sampdoria 2.00 Uafgjort 2.90 Catania 4.30

Med seks point ned til stregen med tre runder tilbage af sæsonen ville Sampdoria nok overleve, selvom holdet tabte sine sidste tre kampe. Træner Delio Rossi har dog næppe tænkt sig at efterprøve den teori. Hans hold har tabt de seneste tre hjemmekampe, men jeg regner med, at Samp vinder over en modstander, der sædvanligvis har det skidt under fremmede himmelstrøg.
 

Siena 5.00 Uafgjort 3.75 Fiorentina 1.65

Toskanske derbyer er altid hidsige, men dette opgør er noget ud over det sædvanlige. Siena er fem point under stregen og skal vinde for at bevare blot et lille håb om overlevelse. Fiorentina derimod har endnu ikke opgivet håbet om at snuppe tredjepladsen og dermed en plads i Champions League-kvalen.

Viola må dog undvære Alberto Aquilani, der fik en knæskade mod Roma, men Firenza-holdet bør tro på sejren mod et Siena-hold, der ikke har scoret i sine seneste fire hjemmekampe. Gæsterne har odds 3.30 på at sejre med clean sheet.
 

Torino 3.30 Uafgjort 1.75 Genoa 5.00

Uafgjort vil være et resultat, som begge hold kan bruge med tanke på deres placering lige over nedrykningszonen. Jeg er dog ikke sikker på, at det er nok til at sikre en pointdeling. Efter på hinanden følgende sejre er Genoas selvtillid til at tage og føle på, mens Torino har været et hold på vej nedad siden begyndelsen af februar. En sejr vil gøre, at Genoa stort set er i sikkerhed. Til odds 5.00 er det svært ikke at blive fristet af 2-tallet.
 

Klik her for at spille på midtugerunden i Serie A hos Unibet