Serie A: Optakt til midtugens kampe i det italienske


Onsdag aften...

Pescara 2.45, uafgjort 3.25, Palermo 2.80

Her har vi to hold, der begge hænger godt fast i Serie A's bunddynd. Pescara og Palermo har hver et point såvel som en negativ målsforskel på syv, og holdene ville ligge side om side i bunden, hvis ikke det var for Sienas pointstraf. Palermo viste ikke tegn på fremgang under sin nye træner, da Gian Piero Gasperini debuterede søndag, mens Pescara endelig fik sit første point, selvom målmand Mattia Perrin blev udvist. Ham må de undvære onsdag aften, ligesom Francesco Modesto er ude med en skade. Jeg er dog stadig fristet af odds 2.45 på hjemmesejren.

Milan 1.65, uafgjort 3.55, Cagliari 5.50

Vi er nu oppe på i alt otte kampe uden hjemmesejre til Milanos to klubber, siden den nye og delvist kunstige bane blev lagt på San Siro i sommer. Hvad, der taler til fordel for Rossoneri, er det faktum, at klubben har vundet sine seneste otte kampe mod Cagliari. Hvad, der taler imod Milan, er det faktum, at holdet bortset fra en enkelt udesejr over Bologna har været elendigt. Jeg forventer, at Milan vinder kampen. Men ud fra et spille-synspunkt frister odds 5.00 på, at Milan ikke scorer, hvilket holdet ikke har gjort i sine hidtil tre kampe på hjemmebane i sæsonen.

Catania 2.10, uafgjort 3.15, Atalanta 3.60

Atalanta har effektivt visket sine to minuspoint ud og er selvtillidsfyldte kravlet op i midten af rækken. Det er lidt af en præstation med tanke på, at holdet kun har scoret tre mål i fire kampe. Med så beskeden en offensiv ser odds 2.60 på clean sheet til hjemmeholdet generøst ud.

Chievo 2.90, uafgjort 3.15, Inter 2.45

Ligeså dårlige Inter har været på hjemmebane, ligeså stærke har de indtil videre været ude med sejre over Hajduk Split, Vaslui, Pescara og Torino - uden at indkassere så meget som et mål. Nu hvor Cristian Chivu er på vej tilbage i form, kan Andrea Stramaccioni iværksætte sin plan om et tremandsforsvar. Inter bliver dog nødt til at tænke over, hvor målene skal komme fra, eftersom Diego Milito ikke scorer i øjeblikket. Alligevel: Sats på, at han scorer sit tredje sæsonmål mod et hold, der har ladet syv gå ind.

Genoa 2.30, uafgjort 3.15, Parma 3.10

Genoa, der har brugt en masse penge og underpræsteret så ofte gennem de seneste år, ser ud til at have fundet vejen i et år, der indtil videre har budt på økonomisk tilbageholdenhed. Partnerskabet mellem Marco Borriello og Ciro Immobile har de seneste uger vist sig tilpas stærkt til at skabe problemer for så potente hold som Juventus og Lazio. Det kommer derfor ikke som den store overraskelse, at træner Luigi De Canio ser ud til at holde sig til sit angrebspar, selvom han pønser på helt op til fem udskiftninger til kampen mod Parma. Derfor bør man satse på hjemmesejren til 2.30.

Napoli 1.85, uafgjort 3.35, Lazio 4.25 

Begge disse førsteudfordrere snublede i weekenden. Napoli var ikke i stand til at nedbryde et Catania-hold med ti mand på Stadio Massimino, mens Lazio led et overraskende nederlag hjemme til Genoa. Man skal ikke lægge for meget i sidstnævnte kamp, eftersom Biancocelesti spillede godt, men blev fanget på kontra. Hvad, der er mere bekymrende for Vladimir Petkovics hold op til denne kamp, er den fodskade, der kan forhindre Hernanes i at spille. Uden brasilianeren mangler Lazio en kreativ nøglespiller. Misser han kampen, bør man spille på et clean sheet til Napoli til odds 2.70.

Roma 1.62, uafgjort 3.80, Sampdoria 5.25

Roma fik endelig sit første clean sheet under Zdenek Zeman søndag. Ok, indrømmet, det var kun, fordi deres kamp mod Cagliari aldrig blev spillet. Giallorossi fik en 3-0-skrivebordssejr, efter at kampen blev aflyst af sikkerhedsårsager. Cagliaris præsident, Massimo Cellino, havde således inviteret tilhængerne til at dukke op til kampen, der skulle spilles for lukkede døre. Romas offensive bølge er blevet overskygget af defensiv skrøbelighed indtil videre i sæsonen, men den gode nyhed er, at Samp er uden sin karantæneramte angriber Maxi Lopez. Vælg hjemmesejren, selvom den kun giver 1.62.

Torino 2.30, uafgjort 3.25, Udinese 3.10

Rotation er nødvendig for begge klubber. Udinese leder stadig efter den rette balance op til den kamp, der vil være deres tredje på syv dage, og Torino spekulerer på, om Alessio Cerci, der endnu ikke er helt oppe i gear efter sin knæskade, allerede er klar igen efter at have spillet samtlige 90 minutter i den uafgjorte kamp mod Sampdoria. Udinese har haft problemer i forsvaret efter en sommer med masser af defensive udskiftninger. Holdet er dog ganske opportunistisk i offensiven, så jeg går efter odds 2.10 på, at der bliver scoret flere end 2.5 mål i kampen.

Torsdag aften...

Siena 2.15, uafgjort 3.25, Bologna 3.35 

Siena blev belønnet for sin offensive taktik mod Inter i søndags, men med lberto Gilardino og Alessandro Diamanti oppe foran er Bologna et kompetent kontrahold. Siena har ikke været i stand til at vinde i sine seneste fem hjemmekampe i Serie A, hvis man tager sidste sæson med, og derfor kan Bologna være værd at satse på til odds 1.66 på dobbeltchancen X2.