Serie A: Optakt til onsdagkampen Sampdoria-Inter


Sampdoria ligger nogenlunde komfortabelt i Serie A med 36 point, men klubben vil naturligvis gerne sikre sig endelig overlevelse på hurtigt som muligt. Inter forfølger stadig drømmen om en tredjeplads, og træner Stramaccioni har ni ligakampe til at sikre Champions League-kvalifikationen og dermed gøre sig fortjent til en kontraktforlængelse hos præsident Moratti.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Delio Rossi må klare sig uden Eder (karantæne) og satser på en angrebsduo bestående af Sansone og Icardi. Samp stiller i en 3-5-2-formation med Poli og Obiang på den centrale midtbaneduo, der skal bryde modstanderens spil og føre boldene fremad. 

Inter må undvære Cambiasso, der er i karantæne efter sin voldsomme tackling på Giovinco i weekendens udgave af Derby d'Italia, mens Samuel efter at have spillet 90 minutter mod Juve sandsynligvis bliver sparet til den sene søndagskamp mod Atalanta. I det centrale forsvar vil Inter således have Ranocchia og Juan Jesus, der er tilbage efter karantæne. I offensiven spiller Guarin bag ved de to angribere Cassano og Palacio.
 

Form

Sampdoria har gang i et rigtig fint forår, og det ser ud, som om Delio Rossi har skabt en robusthed, der manglede tidligere.

Inter er det stik modsatte tilfælde, og i anden halvdel af sæsonen er det kun blevet til 12 point i 11 kampe. På udebane lukker milaneserne næsten altid mål ind; sidste gang det ikke skete, var helt tilbage i oktober.
 

Indbyrdes opgør

I det omvendte opgør vandt Inter 3-2 i Milano, og dengang scorede Fredy Guarin sit første mål i Italien. Sidste sæson spillede Sampdoria i Serie B.
 

Odds & vurdering

Det ligner en ret lige kamp på forhånd. Sampdoria er lille favorit med odds 2.65. En udesejr til Nerazzurri giver odds 2.70, mens X'et er sat til odds 3.20. Med tanke på de tidligere opgør ligner det en god idé at satse på, at hjemmeholdet scorer, hvilket giver odds 1.33.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Sampdoria og Inter hos Unibet.