Serie A: Optakt til Udinese-MilanUdinese 2.85, uafgjort 3.15, Milan 2.55

Utroligt så meget, der kan ske på fire måneder. Milan og Udinese sluttede henholdsvis som nummer to og tre i Serie A tilbage i maj. Men blot tre kampe inde i den nye sæson fremstår en gentagelse utænkelig. Begge holds resultater har været dårlige indtil videre, men sandheden er, at det kun er toppen af isbjerget.

Milans problemer er åbenlyse. Få hold ville kunne komme sig hurtigt over afskeden med to så vigtige spillere som Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva - ikke mindst i en sommer hvor ældre statsmænd som Clarence Seedorf, Alessandro Nesta, Mark van Bommel og Pippo Inzaghi også fik lov til at smutte. Milans geninvestering på transfermarkedet var beskeden.

Det var et nødvendigt skridt i forhold til at opfylde Financial Fair Play-kriterierne for en klub, der havde skabt tab i nærheden af 520 millioner kroner i hvert af de seneste to år. Håbet blandt klubbens spidser om, at deres hold fortsat kunne være kampdygtigt i dets decimerede tilstand, har vist sig naivt. De fleste havde forestillet sig, at dette hold havde været om ikke titelbejlere så i hvert fald i stand til at få resultater ud af kampene mod Atalanta og oprykkerne fra Sampdoria på San Siro.

I stedet er holdet blevet det første Milan-hold i 80 år - og det andet nogensinde - der har tabt sine første to hjemmekampe, mens man har været en del af toppen af Serie A. Træner Massimiliano Allegri, der allerede er upopulær blandt tilhængerne på grund af sin angiveligt negative tilgang til det taktiske, bliver nu også beskyldt for manglende fleksibilitet. Indtil videre har han nægtet at justere en 4-3-1-2-formation, som ikke længere ser ud til at passe til typen af spillere, der er til rådighed.

Man har kunnet mærke humørændringen i klubben: Ikke siden Silvio Berlusconi købte klubben i 1986, har man oplevet et dårligere salg af sæsonkort. Men hvis nogen anden klubs tilhængere forstår, hvor hurtigt heldet kan vende, så kan det meget vel være dem, der støtter weekendens modstanderhold.

Udinese har trods alt begyndt denne sæson, som man gjorde i sidste sæson: Man glædede sig til Champions League-bold. Mens det var svært at hive et brugbart resultat hjem mod Arsenal i 2011, så et møde med Braga ikke ud til at være nær så skræmmende i denne omgang. En 1-1-uafgjort på udebane gjorde sit til at styrke opfattelsen af, at det var i år, det skulle være.

Det efterfølgende nederlag efter straffespark var næsten mere, end man kunne klare. Træner Francesco Guidolin kæmpede for at finde en grimasse, der kunne passe. I de seneste to sæsoner har han ført Udinese frem til henholdsvis en fjerdeplads og en tredjeplads på trods af tabet af Alexis Sánchez, Gokhan Inler og Cristián Zapata. I sommer har han så vinket farvel til Samir Handanovic, Mauricio Isla og Kwadwo Asamoah. Tanken om at skulle starte forfra igen var overvældende. Han var åben omkring sin lyst til at trække sig fra jobbet.

Til sidst blev han overbevist om at blive, men vi har stadig til gode at se, hvor længe det vil være tilfældet. Bortset fra selve truppen så ser den energi og det overskud, der, når det har været bedst, har karakteriseret dette hold gennem de seneste to sæsoner, ud til at være gået tabt. Udinese tabte til Fiorentina i sæsonpremieren og blev derefter tævet 1-4 hjemme mod Juventus.

Uafgjorte resultater mod Siena og Anzhi Makhachkala har måske givet lidt ro på bagsmækken, men det er soleklart, at ingen af de to hold går ind til søndagens kamp med stor tro på egne evner. Udinese har allerede ladet otte mål gå ind i sæsonen og har scoret fire, så et spil på mere end 2.5 mål giver god mening.

Antonio Di Natale er fortsat den mest sandsynlige målscorer for hjemmeholdet - det var hans sene mål, der gav holdet det ene point mod Anzhi - men hvis du går efter en større gevinst, så er Stephan El Shaarawy muligvis værd at satse på. Han scorede sit første Serie A-mål for Milan mod Udinese for omtrent et år siden.

Resultattip: Udinese 2-2 Milan