Serie A: Overlegne Juventus snupper sejren i Rom


Napoli 1.28 Uafgjort 5.00 Chievo 11.00 (Kickoff lørdag 18:00)

Det er forvirrende tider for Napolis tifosi.

På den ene side ser deres hold ud til at have forbedret sig under Rafael Benitez. Hvis syditalienerne fortsætter den nuværende stil, slutter de sæsonen med 82 point - fire flere end klubben fik i sidste sæson, da det blev til sølv. Men med Fiorentina lige bagved vil dette antal point måske slet ikke være nok til at garantere en plads i top-3 i år.

Dermed er det forståeligt, at sidste uges uafgjorte kamp mod Bologna vækker bekymring. Det var et resultat, der betød, at Viola nu blot er tre point efter Napoli. De lyseblå bør ikke dumme sig på samme måde i den tidlige lørdagskamp - slet ikke nu hvor nyerhvervelsen Jorginho kan være med til at forstærke midtbanen. Fraværet af Pepe Reina gør dog værterne en smule mere sårbare i defensiven. Sats på over 2.5 til odds 1.75.
 

Lazio 5.00 Uafgjort 3.50 Juventus 1.72 (20:45)

 

Det siger meget om Juventus' dominans i Serie A i denne sæson, at Miroslav Klose slet ikke gad snakke om muligheden for, at hans hold kunne vinde lørdagens sene kamp.

"Vi skal finde vores rytme, vinde nærkampene, være lidt heldige, og måske kan vi endda hive en uafgjort hjem", sagde Lazio-angriberen torsdag. "Vi ønsker ikke at indkassere fire mål igen".

Det var nemlig det, der skete, sidst de to storklubber mødtes, men tingene bør i det mindste udarte sig en smule anderledes denne lørdag sidst i januar. Lazio spiller bedre nu under Edy Reja, end holdet gjorde under Vladimir Petkovic, og de lyseblå fra hovedstaden er tilmed tilbage på eget græs, hvor de kun har tabt to gange i denne sæson.

Det er imidlertid vanskeligt ikke at tro på dette Juve-hold, der kun har tabt fire point i ligaen i denne sæson. Udesejr.


Klik her for at følge vores dækning af italiensk fodbold på Blog.unibet.com!