Serie A: Overvurderet Milan-hold får det svært mod formstærke Genoa


Verona 2.10 Uafgjort 3.25 Chievo 3.60 (Kickoff lørdag 18:00)

Sæsonstarten har udviklet sig værre, end nogen i Chievo kunne have frygtet. De Flyvende Æsler har slet ikke været i stand til at lette fra bunden af Serie A, og samtidig har byrivalen, Verona, overgået enhver forventning forud for holdets comeback i den bedste italienske række, hvor holdet pt. ligger nummer seks med seks sejre ud af seks mulige på hjemmebane.

Lørdag mødes klubberne i det første derby i 11 år. På papiret ligner Verona et godt bet - især med tanke på at modstanderen er uden Sergio Pellissier i front. Disse kampe har dog en tendens til ikke at følge manuskriptet, og gæsterne har fået en ny træner, Eugenio Corini. Sats i stedet for på Luca Toni som målscorer til odds 2.65.
 

Milan 1.45 Uafgjort 4.40 Genoa 7.50 (Kickoff 20:45)

Der er blevet spekuleret en hel del om Milans fremtid på det seneste, hvor rygterne om at Barbara Berlusconi pønser på at smide Adriano Galliani væk fra posten som vicepræsident, er blevet stærkere og stærkere. Men måske burde alle parter bekymre sig mere om nutiden. Rossoneri ligger nummer 10 i Serie A og har ikke vundet en ligakamp i over en måned.

Derfor er det vanskeligt at forsvare så lavt et odds på hjemmeholdet. Genoa er blevet et meget bedre hold, efter at Gian Piero Gasperini er kommet ind som træner, og det kan vise sig at være en god idé at satse på X2 på Dobbeltchancen til odds 2.75.
 

Napoli 1.48 Uafgjort 4.25 Parma 7.25

Med undtagelse af en enkelt uforklarlig uafgjort hjemme mod Sassuolo har Napoli fået maksimumpoint på eget græs i denne sæson. Napolitanerne har lavet 14 kasser og har kun indkasseret to på San Paolo. Parma derimod har haft det svært på fremmed græs, hvor det kun er blevet til to point i fem kampe. Jeg tror, hjemmeholdet vinder og holder buret rent til odds 2.50.


Klik her for at læse mere om Serie A og italiensk fodbold på Blog.unibet.com!


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!