Serie A: Parma snupper hjemmesejr over Bologna


Parma 1.77 Uafgjort 3.60 Bologna 5.10 (Kickoff lørdag 18:00)


Bolognas træner, Stefano Pioli, beskrev tidligere på ugen Alessandro Diamanti som "vores Kobe Bryant". Han refererede næppe til det faktum, at ingen af de to ser ud til at skulle spille denne weekend. Diamanti er stærkt tvivlsom til lørdagens tidlige opgør på grund af influenza, og hans fravær vil ramme hårdt på et hold, der i høj grad sætter sin lid til hans evner som kreatør og afslutter. Selv hvis han rent faktisk bliver klar, vil jeg hælde mod hjemmesejren til Parma.


Genoa 2.65 Uafgjort 3.15 Torino 2.85 (20:45)

Alberto Gilardinos tid i Genoa kan lakke mod enden, efter at italienske medier er begyndt at spekulere i, at Toronto FC er parat til at tilbyde angriberen næsten 30 millioner kroner om året, hvis han tager turen til den bedste nordamerikanske liga, MLS. Men både spilleren og hans nuværende arbejdsgiver er interesseret i at trække sagen til maj, hvilket man sådan set godt kan forstå. Angriberen har scoret fem mål i de seneste seks kampe og har en stor aktie i holdets optur de seneste uger.

Sats på, at han finder nettet igen lørdag aften mod et Torino-forsvar, der allerede har indkasseret 22 mål i denne sæson, og som ikke har holdt buret rent siden premierekampen mod oprykkeren Sassuolo.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!