Serie A: Parmas nederlagsstime fortsætter søndag aften mod Napoli


Parma jagter en plads i næste sæsons Europa League, mens Napoli satser på at konsolidere tredjepladsen og endnu ikke helt har opgivet håbet om at overhale Roma for derved at kvalificere sig direkte til Champions League.

Efter 17 kampe som ubesejret har Parma pludslig tabt tre kampe i træk. I den seneste midtugerunde tabte I Ducali til Juventus i Torino, og derefter kom der to nederlag i træk på Olimpico i Rom (2-3 mod Lazio og 2-4 mod Roma i den udsatte kamp). Søndag aften er Parma imidlertid tilbage på Stadio Tardini, hvor de blågule ikke har tabt siden nederlaget til Juve i efteråret.

Paletta og Cassano er ikke på toppen, men de to profiler bider tænderne sammen og spiller fra første minut. I angrebet får Fantantonio selskab af Biabiany og Schelotto, mens Amauri og Lucarelli er i karantæne.

Benitez kan stort set stille med sin stærkeste start-11'er (kun andenmålmand Rafael, Maggio og Zuniga er ude). Mesto er tilbage på bænken efter en længere skadespause, og i angrebet er den store stjerne Higuain klar til at bombe løs med støtte bagfra i form af trioen Callejon, Hamsik og Insigne. Napoli har indtil nu vundet ni udekampe i Serie A, mens tre er endt uafgjort, og tre er tabt.

I det omvendte opgør vandt Donadonis mandskab overraskende 1-0 på San Paolo, men meget har ændret sig siden dengang. Værterne er inde i et formdyk efter at have virket uovervindelige i lang tid. Napoli skal vinde for at holde snor i Roma, og til odds 2.45 satser vi på sejr til gæsterne fra Syditalien.

Vi følger den italienske Serie A tæt på Blog.unibet.com!