Serie A: Roma skriver historie på udebane mod Sampdoria


Sampdoria 3.90 Uafgjort 3.40 Roma 1.93 (Kickoff onsdag 20:45)
 

Sampdoria har endnu ikke vundet i Serie A i denne sæson, og onsdag aften jagter holdet så den første sejr foran sit eget publikum. Modstanderen er dog Roma, der med 12 point for fire kampe fører tabellen sammen med Napoli.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Delio Rossi bliver nødt til at ændre nogen steder i startopstillingen, og mens Gabbiadini fortsat bør foretrækkes som spydspids, bliver det nok Sansone og islandske Bjarnason, der kommer til at ligge lige bagved.

Romas træner, Garcia, pønser på udskiftninger. Gervinho, der spillede rigtig godt i derbyet, begynder kampen på bænken, hvilket giver plads til Borriello, der dermed udgør Giallorossis angrebstrio i selskab med Ljajic og Totti.
 

Form

Samp har indtil videre tabt begge sæsonens hjemmekampe (mod Juventus og Genoa i derbyet), mens de to udekampe er endt uafgjort (mod Bologna og Cagliari). Sidste lørdag i Trieste mod Cagliari fik Sampdoria point i kraft af en slutspurt, men holdet ser umiddelbart ud til at være kommet oven på rent mentalt efter tæskene i derbyet. 

Romas moral er derimod helt i top, og Garcias opgave har mest af alt været at få armene ned på spillerne. Sejren i derbyet mod Lazio har givet endnu mere selvtillid, og onsdag aften jagter Roma den femte sejr i træk i ligaen.
 

Indbyrdes opgør

I de seneste fem indbyrdes opgør, der er spillet i Genoa, er det blevet til to hjemmesejre, to uafgjorte og én sejr til gæsterne fra hovedstaden. Delio Rossi har en meget positiv statistik mod Roma, som han har besejret de seneste fem gange, hans hold har mødt Giallorossi. Roma har aldrig tidligere vundet sine første fem kampe i Serie A.
 

Odds & vurdering

Roma er favorit med odds 1.93, mens hjemmesejren til Sampdoria giver 3.90 og uafgjort 3.40. Gæsterne er motiverede og i god form, og vi tror, at de fortsætter sejrsstimen. Desuden ligner spillet på under 2.5 mål til odds 1.85 en god idé.


Klik her for at spille på Serie A hos Unibet