Serie A: Sampdoria søger hævn i Derby della Lanterna


Genoa 2.75 Uafgjort 3.15, Sampdoria 2.70 (Kickoff mandag 20:45)


Det er et dramatisk derby, vi skal være vidner til mandag aften på Marassi/Luigi Ferraris. Opgøret afslutter 22. spillerunde i Serie A, og det skulle egentlig være spillet søndag ved middagstid, men protesterne fra klubbernes hardcorefangrupper overbeviste myndighederne om i stedet at udsætte kampen til mandag aften.

Eftersom det er en arbejdsdag, og frygten for tilskueruroligheder er betragtelig sammenholdt med det faktum, at regnskyerne fortsat hænger tungt over Genova, forventes det ikke, at tribunerne bliver fyldt. Der er med andre ord tale om den klassiske italienske løsning, hvor alle til sidst står som tabere.

Efter nederlaget til Roma vandt Gasperinis Genoa først over Inter på hjemmebane, inden det i sidste weekends sene søndagskamp endte 3-3 mod Fiorentina på Artemio Franchi. Mandag aften stiller værterne op i en 4-5-1-formation med Gilardino som spydspids og Konate, Matuzalem og Antonelli lige bagved. Genoa har indtil videre vundet fem hjemmekampe i sæsonen, mens tre er endt uafgjort, og to er tabt.

Sampdoria har kun vundet én af sine seneste fem kamp og kommer med en skuffende uafgjort på eget græs mod Bologna i bagagen. Mandag har Mihajlovic tænkt sig at prøve med Maxi Lopez i start-11'eren; argentineren er vendt tilbage til Genova i januars transfervindue, og i offensiven får han selskab af Eder, der ligger lige bag ved den hjemvendte angriber, samt Soriano og Gabbiadini på hver fløj. Officielt er det Samp, der spiller på udebane, hvor Blucerchiati indtil nu har vundet to gange, spillet uafgjort tre gange og tabt fem.

I det omvendte opgør gik Genoa - dengang under ledelse af Liverani - på banen som lille outsider, men endte alligevel med at vinde med hele 3-0. I skrivende stund har Rossoblù fem point flere end lokalrivalerne, og træner Gasperini har ikke afvist at påtage sig favoritværdigheden. Vi forudser som altid i derbysammenhæng en tæt og fysisk dyst, der ender med en pointdeling til odds 3.30.

Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!